MENÜ

Quaresma şoku!

Rize maçında ilk 11’de görev yapması beklenen Q17, adalesindeki problemin tekrarlaması sebebiyle kadrodan çıkarıldı. Yıldız futbolcunun son durumu bugün belli olacak.

Quaresma şoku!

Siyah-Beyazlılar’ın Eskişehirspor mücadelesinde sağ arka adalesinden darbeye bağlı ödem oluşan Ricardo Quaresma, yoğun tedavinin ardından problemini atlatması sonrasında takımının Rizespor kafilesine dahil edilmişti. Bu futbolcuyu Rize karşısında ilk 11’de sahaya sürmeyi planlayan teknik direktör Şenol Güneş’in planları, dün sabah yıldız isimden gelen kötü haberin ardından bozuldu. Problem yaşadığı bölgedeki sıkıntısı tekrarlayan Quaresma, bu sebepten dolayı Kartal’ın dün akşam çıktığı mücadelenin kadrosundan çıkarıldı. Bu futbolcunun yerine Kerim Frei görev yaptı. Q17’yle ilgili olarak dün açıklamada bulunan Güneş, “Durumu bugün yapılacak idmandan sonra belli olacak. Sağlık ekibinden gelecek rapor sonrasında Trabzon maçında forma giyip giymeyeceği netleşecek” dedi.

Sahada idman yaptı

Dün Didi Stadı’ndaki karşılaşmanın kadrosunda yer almayan Quaresma, buna rağmen mücadele öncesinde takımla beraber idmana çıktı. 32 yaşındaki futbolcuya ek olarak kadroda yer almayan diğer isimler; Veli Kavlak ve Günay Güvenç de karşılaşmanın başlama düdüğü öncesinde sahada antrenman yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ