MENÜ

Quaresma Portekiz'e gitti

Q7'nin dün ülkesine gitmesi kafaları karıştırdı. Quaresma, “Eşim ve çocuklarımı alacağım” açıklaması yaptı. Ancak yıldız futbolcunun ülkesinde son kez kendisine kulüp arayacağı iddiası da ortaya atıldı

Quaresma Portekiz'e gitti

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Haberin Devamı

Beşiktaş’taki geleceği bir türlü netleşmeyen Ricardo Quaresma, dün bir arkadaşıyla birlikte Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi. Ülkesi Portekiz’e giden yıldız futbolcu, basın mensuplarının tüm sorularını yanıtsız bırakırken, “Ailemi ve çocuklarımı getirmek için ülkeme gidiyorum” demekle yetindi. Rahat ve neşeli hareketleriyle dikkat çekti. Daha önce yönetimin isteğiyle kadro dışı bırakılan 28 yaşındaki oyuncunun bu açıklaması, yönetimin kendisini affettiği ve bundan sonra A takımda olacağı şeklinde yorumlandı. Bu haber de doğal olarak Siyah-Beyazlı taraftarları fazlasıyla sevindirdi.

Porto ve Benfica ilgileniyor


Ancak Quaresma’yla ilgili taraftarları son derece üzecek bir iddia daha ortaya atıldı. Portekiz Futbol Federasyonu, transfer sezonunu uzatmıştı. Bu nedenle Portekiz kulüpleri hâlâ transfer yapabiliyor. Benfica, Axel Witsel’i 40 milyon Euro’ya; Porto ise Hulk’u 50 milyon Euro’ya Zenit’e satmıştı. Ekonomik açıdan çok iyi bir gelir elde eden iki kulübün de Quaresma’yla ilgilendikleri ve yıldız futbolcunun bu iki ekiple görüşmek için ülkesine gittiği iddia edildi. Q7’nin Portekiz seyahatinin gerekçesi, önümüzdeki günlerde daha net bir şekilde ortaya çıkacak.

YORUM YAZ