MENÜ

Quaresma'dan çifte ret!

Kartal’da yaptığı büyük çıkışla dikkat çeken Quaresma, Portekiz formasıyla önceki gün Norveç filelerini sarsmasının ardından ülkenin devlerini peşine taktı. Önce Porto, sonrasında da Sporting’ten teklif alan yıldız futbolcu, “Kontratıma sadık kalacağım” diyerek yoluna Beşiktaş’la devam edeceğini söyledi.

Quaresma'dan çifte ret!

Beşiktaş’ta geçen sezon ikinci dönemine, ‘Merhaba’ diyen Ricardo Quaresma, sergilediği başarılı performansla muhteşem bir geri dönüşe imza atmıştı.

Süper Lig’de çıktığı 26 mücadelede takımına 4 gol ve 6 asistlik katkı sağlayan 32 yaşındaki futbolcu, Siyah-Beyazlı ekibin yaşadığı şampiyonluğa yaptığı büyük katkı sonrasında gittiği milli takımda da fırtına gibi esti. Portekiz’in önceki gün Norveç’i 3-0’lık skorla geçtiği hazırlık maçında attığı klas golle dikkat çeken yıldız futbolcuya, eski 2 takımından transfer teklifi geldiği ortaya çıktı.

Portekiz’de bulunan Quaresma’ya, ülkenin dev kulüpleri Porto ile Sporting Lizbon’un peş peşe tekliflerde bulunduğu öğrenildi.

‘Gurur duyuyorum’

Menaceri aracılığıyla gelen 2 teklife de olumsuz yanıt veren Quaresma’nın, gelecek sezonda sona erecek olan kontratına sadık kalacağını söylediği bildirildi. Konuyla ilgili olarak Portekiz basınına açıklamalarda bulunan Quaresma, “Beşiktaş’ta adeta kariyerimde ikinci kez doğdum. Bu takımın bir parçası olduğum için gurur duyuyorum.

Taraftarımıza uzun yıllardır özledikleri şampiyonluğu bu sezon yaşattık. Beşiktaşlı taraftarlarla aram oldukça iyi. Ailem de İstanbul’da oldukça mutlu. Kariyerime uzun süre ikinci vatanım olarak gördüğüm Türkiye’de devam etmek istiyorum” sözlerini sarf etti. Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ