MENÜ

PUBG ve CS:GO oyunlarında turnuvalar devam ediyor! Büyük ödüller sizleri bekliyor

Yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlar ve oyuncu ekipmanları alanında faaliyet gösteren teknoloji markası Monster Notebook, Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında evde kalan oyunseverler için “Monsters Reloaded Powered By GeForce” oyun turnuvasını hayata geçirdi. PUBG ve CS:GO oyunlarının yer aldığı turnuva, GeForce RTX ortaklığı ile düzenleniyor. Kayıtların 26 Nisan tarihine kadar devam ettiği turnuvaya katılanlar, Monster Notebook’tan özel hediyeler kazanma şansına sahip olacak.

PUBG ve CS:GO oyunlarında turnuvalar devam ediyor! Büyük ödüller sizleri bekliyor

Covid-19 salgını ile mücadele ettiğimiz bugünlerde, #evdekal çağrısının da etkisiyle oyuna ve espor’a gösterilen ilgi daha da arttı. Her zaman oyun tutkunlarının yanında olan ve Türkiye’nin oyun bilgisayarı alanında en çok tanına markası Monster Notebook, #evdekal oyun oyna diyerek, evde kalan canavarlar için Monsters Reloaded Powered By GeForce online oyun turnuvasını başlattı.

Haberin Devamı

GeForce RTX ortaklığı ile gerçekleştirilen turnuvada popüler espor oyunları PUBG ve CS:GO yer alıyor. Turnuvaya kayıtlar 26 Nisan’a kadar devam ediyor. Her yetenek seviyesinden oyuncunun ödül kazanabileceği turnuvada CS:GO finali 2 Mayıs’ta, PUBG’nin finali ise 3 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

İki kişilik takımlar ile yarışılacak CS:GO turnuvasının ödülleri 2 adet GeForce RTX 2060 ekran kartlı Tulpar Gaming Laptop, 1 adet Monster Pusat Aksesuar Seti ve 1 adet Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset olarak belirlendi. Solo olarak ilerleyecek PUBG turnuvasında ise 1 adet GeForce RTX 2060 ekran kartlı Tulpar Gaming Laptop ve 1 adet Monster Pusat Aksesuar Seti ödüller arasında yer alıyor.

Gün boyunca süren turnuvada, 19.15 ve 21.00 arasındaki maçlar, her gün Monster Notebook Youtube Kanalından ve NVIDIA GeForce Türkiye Twitch Kanalından canlı yayınlanacak.

Haberin Devamı

Monster Notebook Hakkında: Yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlar ve oyuncu ekipmanları alanında faaliyet gösteren Monster Notebook ömür boyu ücretsiz bakım, oynayamadığın oyun olursa para iadesi, koşulsuz müşteri mutluluğu gibi taahhütlerle sektörde fark yaratıyor ve oyun severler tarafından tercih ediliyor. Daha önce Dubai ve Lefkoşa’da mağaza açan şirket Türkiye’den çıkan bir dünya markası olma vizyonu doğrultusunda 2020 senesi içinde Berlin mağazasını açmaya hazırlanıyor.

YORUM YAZ