MENÜ

Psikopat!

Bordo-Mavililer'in hırçın çocuğu Engin Baytar, lakabından hiç de rahatsız değil...

Psikopat!

Tecrübeli oyuncu, “Ben Trabzonsporluyum ve bu takımın taraftarıyım. Agresif olmamın üstümdeki formayla alakası var. Taraftar bizi ateşlesin, çünkü hedefimiz şampiyonluk” dedi

Trabzonspor’un hırsı ve mücadeleci futboluyla tanınan oyuncularının başında gelen Engin Baytar, kulüp dergisinde taraftarların sorularını yanıtladı. Engin, görüldüğü kadar hırçın bir futbolcu olmadığını belirterek, “Sadece maç içerisinde bazen kendime hakim olamıyorum. Bana, ‘Psikopat Engin’ diye tezahürat yapılması rahatsızlık vermiyor. Özellikle hakemlerle olan diyaloglarımda biraz aşırıya kaçıyorum. Bunun farkındayım. Zaman zaman agresif olmamın üstümdeki formayla alakası var. Bu formanın hakkını verebilmek için mücadele ediyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı


‘Kolbastı oynamak bambaşka’
Takım olarak hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu, “Ne kadar kupa varsa hepsini almak istiyoruz. Galibiyetlerden sonra çok mutlu oluyoruz. Saha ortasında kolbastı oynamak ise bambaşka oluyor. Ben Trabzonsporluyum ve bu takımın taraftarıyım. Bu kadar hırslı mücadele etmemin en büyük nedeni bu olsa gerek. Diğer takımlara oranla en istikrarlı oynayan takım biziz. Özellikle büyük takımlar arasında en iyi futbolu oynayan takımız” yorumunu yaptı.

‘Avrupa’da olmak, tamamen kısmet’
Her maça çıktığında heyecanının biraz daha arttığını da vurgulayan Engin, “Taraftarın saha içerisindeki biri tarafından ateşlenmelerini beklemeden, onların sahadakileri ateşlemesi gerekiyor. Eski Trabzonspor geri gelsin isteniyorsa, eski Trabzonspor taraftarı da tribündeki yerini almalı. Şampiyonluk için bu şart. Avrupa’da oynamak ise tamamen kısmet işi” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ