MENÜ

PSG'den Pochettino açıklaması! Manchester United iddialarına cevap

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain'in sportif direktörü Leonardo, son dönemde gündeme gelen Pochettino'nun Manchester United'a gideceğine yönelik haberlere cevap verdi. Pochettino'nun ayrılmasını istemediklerini söyleyen Leonardo, Zinedine Zidane iddialarını ise yalanladı.

PSG'den Pochettino açıklaması! Manchester United iddialarına cevap

Geçici teknik direktörlük için sezon sonuna kadar Ralf Rangnick ile anlaşan Manchester United'ın sezon sonunda takımın başına PSG'nin teknik direktörü Mauricio Pochettino'yu getirmek istediği iddia ediliyordu.

Haberin Devamı

Konu ile ilgili AFP'^ye açıklamalarda bulunan PSG sportif direktörü Leonardo, "Dolaşan yanlış bilgiler göz önüne alındığında durumu netleştirmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Mauricio Pochettino'nun kulüple 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor." sözleri ile Arjantinli teknik adam hakkında çıkan haberlere cevap verdi.

Leonardo ayrıca Pochettino'nun takımdan ayrılmasını istemediklerini belirterek, "Pochettino'nun ayrılmasını istemiyoruz. Asla ayrılmak istemedi ve onunla ilgili hiçbir kulüp bizimle iletişime geçmedi." ifadelerinde bulundu.

Kulübün Zinedine Zidane ile görüştüğü iddialarına da değinen Leonardo, "Zinedine Zidane'a bir oyuncu ve teknik direktör olarak yaptıklarından dolayı büyük saygı duyuyoruz, ancak size çok net bir şekilde söyleyebilirim ki onunla hiçbir temas ve görüşme yapılmadı." açıklamaları ile iddiaları reddetti.

Haberin Devamı

YORUM YAZ