MENÜ

PSG'den flaş açıklama! Thiago Silva ve Edinson Cavani ile yollar ayrılıyor

Fransa Ligue 1 ekiplerinden PSG'de Sportif Direktör Leonardo, Thiago Silva ve Edinson Cavani'nin sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı.

PSG'den flaş açıklama! Thiago Silva ve Edinson Cavani ile yollar ayrılıyor

Fransa Ligue 1 ekiplerinden PSG'de yeni sezon kadro yapılanması konusunda çalışmalar netleşmeye başladı. PSG'de Sportif Direktör Leonardo, Thiago Silva ve Edinson Cavani'nin sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı.

Haberin Devamı

2 yıldız futbolcu bu sezon transferin gözdesi konumunda olacak gibi gözüküyor. Yapılan açıklama sonrası Thiago Silva ve Edinson Cavani'nin kime gideceği merak konusu oldu.

Brezilyalı savunmacı bugün yaptığı açıklamada "Fluminense'ye olan bağlılığımı herkes biliyor. Tüberküloz olduğumda bana kapılarını açmışlardı. Bunun için hala sonsuz minnet duyuyorum ama Avrupa'da gerçekleştirmek istediğim hedeflerim var" ifadelerine yer vermişti.

Sona erdirilen Ligue 1’de şampiyon ilan edilen PSG, ağustos ayında yapılması planlanan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam ediyor.

2012 yılında katıldığı PSG’de 310 maçta forma giyen Silva 17 gol atarken, 2013’te kulübe katılan Cavani 301 maçta 200 kez ağları sarstı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ