MENÜ

PSG başkanından ırkçı saldırıya maruz kalan Webo'ya jest

Medipol Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint Germain ile oynadığı karşılaşmada yaşanan hakem skandalı dünya gündemine oturmuştu. Temsilcimiz Başakşehir'in yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya dördüncü hakemin ırkçı söylemi sonrası temsilcimiz sahadan çekilmiş, maç da ertelenmişti. Paris Saint Germain Başkanı Nasır el-Halifi, dördüncü hakem tarafından ırkçı saldırıya maruz kalan Pierre Webo’ya, özel forma hediye etti. Başakşehir o anları sosyal medya hesabındanyayınladı.

Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Başakşehir'in Paris Saint Germain ile oynadığı karşılaşmada yaşanan hakem skandalı dünya gündemine oturmuştu.

Haberin Devamı

Başakşehir'in yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya dördüncü hakemin ırkçı söylemi sonrası temsilcimiz sahadan çekilmiş, maç da ertelenmişti. Ertelenen karşılaşma oynandı ve Başakşehir sahadan 5-1'lik skorla mağlup ayrıldı.

Paris Saint Germain - Başakşehir maçının ardından PSG Başkanı Nasır el-Halifi, dördüncü hakem tarafından ırkçı saldırıya maruz kalan Pierre Webo’ya, özel forma hediye etti. Başakşehir o anları sosyal medya hesabından yayınladı.

YORUM YAZ