MENÜ

Premier Lig'de Tottenham ile Liverpool karşı karşıya

Ligde oynadığı 4 maçı da kazanarak tarihinin en iyi başlangıçlarından birine imza atan Liverpool, Premier Lig’in 5. haftasında Tottenham’a konuk olacak. 14.30’da başlayacak olan mücadele S Sport’tan yayınlanacak.

Premier Lig'de Tottenham ile Liverpool karşı karşıya

İngiltere Premier Lig’in 5. haftası dev bir kapışmaya sahne oluyor. İki şampiyonluk adayını karşı karşıya getirecek mücadelede Tottenham, tarihinin en iyi başlangıçlarından birine imza atan Liverpool ile kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Michael Oliver’in yöneteceği zorlu karşılaşma, ev sahibi ekibin stat inşaatının tamamlanmamış olması nedeniyle İngiltere Milli Takımı’nın maçlarını oynadığı Wembley Stadı’nda gerçekleşecek.

Tottenham’da eksik çok

Oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 yenilgi alan Tottenham’da Lloris ve Dele Alli yok, Moussa Sissoko ve Erik Lamela’nın durumu ise şüpheli.

Konuk ekipte ise Alex Oxlade Chamberlain ve Dejan Lovren sakatlıkları sebebiyle takımını yalnız bırakacak isimler arasında yer alıyor.

Ehliyetten sonra formayı da kaptırdı

Alkollü araç kullandığı gerekçesiyle 20 ay trafikten men edilen kaleci Lloris’e kulübü Tottenham da 500 bin Pound (4 milyon TL) ceza vermişti. Sıkıntılı bir dönem geçiren Fransız file bekçisi, sakatlığı nedeniyle bugün forma giyemeyecek.

YORUM YAZ