MENÜ

Prekazi'den olay yaratacak Arda Turan açıklaması: "Sen mafya mısın?"

Galatasaray'ın efsane isimlerinden Cevad Prekazi, Fanatik Gazetesi Instagram hesabının canlı yayın konuğuydu. Kariyer hikayesinden günümüz futboluna kadar bir çok konuda çarpıcı açıklamalarda bulunan efsane orta saha, Arda Turan hakkında olay yaratacak açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın efsane futbolcularından Cevad Prekazi Fanatik Gazetesi'nin Instagram hesabındaki canlı yayınında, Yakup Çınar'ın sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Sarı-Kırmızı formayla 174 Süper Lig maçına çıkan ve 40 gol atan, Monaco ağlarına gönderdiği füzesi hala akıllarda olan Prekazi canlı Belgrad'taki evinden tüm merak edilenlere dair samimi açıklamalarda bulundu.

Genç futbolculara öğüt verdiği sırada Arda Turan hakkında da yorumlarda bulunan Prekazi, "Arda Turan ne yaptı ya. Kendi kendini tokatladı. Nasıl kendini bu duruma getirebilirsin? Silah çekiyor, senin ne işin var silahla sen mafya mısın? Çok kötü ya, çok rezil bir durum. Düşünün, Türk Milli Takımı kaptanı, kariyerinde Atletico Madrid, Barcelona ve Galatasaray var. Sen örnek olmalısın!" yorumunda bulunarak Türk futbolcuya ağır eleştiri yöneltti.

YAYININ TAMAMINI SEYRETMEK İÇİN TIKLAYIN!

YORUM YAZ