MENÜ

'Prandelli tüm alacaklarını istiyor'

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman yaptığı açıklamada, Prandelli'nin sözleşmesindeki gelecek yılı da kapsayan tüm alacaklarını istediğini söyledi.

'Prandelli tüm alacaklarını istiyor'

Galatasaray Kulübü’nün yollarını ayırdığı İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli’nin, sözleşmesindeki gelecek yılı da kapsayan tüm alacaklarını istediği belirtildi. Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, yaptığı açıklamada, "Prandelli’nin avukatı, sözleşmeyi haksız şekilde feshettiğimizi ve kalan haklarını istediklerini söyledi" dedi.

Yasaman, Prandelli’nin sözleşmesini haklı nedenlerle feshettiklerini dile getirerek, bunu da kendisine noter aracılığıyla bildirdiklerini söyledi. Yasaman, iki taraf arasında anlaşma olmaması halinde Prandelli'nin UEFA'ya gideceğini belirtirken, kendilerinin sözleşmeyi haklı olarak feshettikleri için ödeme yapmak istemediklerini dile getirdi.

'ANLAŞMAK İSTİYORUZ'

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, şartlar nedeniyle Prandelli’nin sözleşmesini feshettiklerini, kendisine herhangi bir nezaketsizlik yapmadıklarını anlatarak, "Biz onlara ’gelin görüşelim’ diyoruz ama avukatıyla görüşmemizi istedi. Anlaşamazsak, mahkemede çözülür. Onlar görüşmeye yanaşmayarak, gelecek sezonu da almak istiyorlar. Böyle bir yola başvuruyorlar.
Onu hak edip etmemesi mahkemede belli olacak. Biz görüşelim anlaşalım istiyoruz. Sözleşmedeki hükümlere göre anlaşma olmazsa dava CAS’ta görülecek" ifadelerini kullandı.

PRANDELLİ’NİN SÖZLEŞMESİ

Galatasaray, Cesare Prandelli ile 7 Temmuz’da 2 sezonluk sözleşme imzalamıştı.

Sarı-kırmızılı kulüp, İtalyan teknik adama yıllık 2 milyon 295 bin avro olmak garanti ücret ve kazanılan başarılara göre çeşitli primler ödemeyi taahhüt etmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ