MENÜ

Potada dev derbi

Bayanlar Basketbol Ligi'nde 15'te 15 yapan lider Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ı Caferağa Spor Salonu'nda ağırlıyor.

Potada dev derbi

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi’nde 17. hafta dev derbiye sahne olacak. İki ezeli rakip Fenerbahçe ile Galatasaray, Caferağa Spor Salonu’nda kozlarını paylaşacak.

Şu ana kadar yaptığı 15 maçı da kazanan Sarı-Lacivertliler, lider durumda bulunurken, Galatasaray ise 3 yenilgi ile 3. sırada yer alıyor. Saat 15:30’da başlayacak müsabakayı Emin Moğulkoç, Ziya Özorhon, Sami Özel hakem üçlüsü yönetecek. Sezonun ilk yarısında yapılan maçı Fenerbahçe, deplasmanda 84-77’lik skorla kazandı. Derbi maçı, “Üç Büyükler” arasında yapılan anlaşma uyarınca, konuk Galatasaraylı taraftarlar izleyemeyecek.

Fenerbahçe coachu Haydar Kemal Ateş, derbiye hazır olduklarını belirterek, “Hem güçlüyüz hem de formdayız. Son haftalarda iyi çalıştık ve takım iyi durumda. Sakat olan Nevlin de iyileşti. Rakibimizin gücünü biliyoruz ama seyircimizin desteği ile kazanacağımıza inanıyoruz” dedi. Galatasaray coachu Zafer Kalaycıoğlu ise, çok zor bir maç oynayacaklarını belirterek, “Biz de son haftalarda seri galibiyetler aldık. Takımım istekli ve arzulu. Young’ın sakatlığı var ama kendisi oynamak istediğini söyledi. Çekişmeli maç olacak. Kazanmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ