MENÜ

Portland coachu Terry Stotts ve yardımcılarından Jon Yim'e destek

Batı Konferansı yarı final mücadelesinde Portland, deplasmanda Denver’i 97-90 yendi ve evinde oynanacak üst üste iki maç öncesi seriyi 1-1’e getirdi. Konuk ekibe galibiyeti, 20 sayı atan McCollum ile 14 sayıyla oynayan Lillard getirdi. Portland’ın coachu Terry Stotts ve yardımcıları, Denver karşılaşmasına takımın video koordinatörü ve oyuncu gelişim coachu Jon Yim’in karşılaşma öncesi trafik kazası geçirmesi nedeniyle papyonla çıktı.

Portland coachu Terry Stotts ve yardımcılarından Jon Yim'e destek

NBA’de Batı Konferansı yarı final ikinci maçında Portland Trail Blazers, serinin ikinci maçında bu kez Denver Nuggets’ı mağlup etmeyi başardı. Denver’ın sahasında oynanan mücadelede Portland, Denver’i 97-90 yenerek, sahasında gerçekleşecek üst üst iki maç öncesi saha avantajını da eline geçirdi ve seriyi 1-1’e getirdi. Portland’ı galibiyeti taşıyan isimler takımın iki süperstarı C.J McCollum ile Damian Lillard oldu. McCollum, 41 dakika sahada kalırken, 20 sayı, 6 ribaunt ve 6 asistle oynadı. Lillard da 38 dakika parkede kalırken, rakip potaya 14 sayı gönderdi ve ayrıca 4 ribaunt aldı ve 4 asist yaptı.

Haberin Devamı

Jokic’in çabası yetmedi

Benchten gelen Rodney Hood, 15 sayı ve 3 ribauntla Portland’ın galibiyetine katkıda bulundu. Ev sahibi ekipte ilk maçın yıldızı olan pivot Nikola Jokic’in 16 sayısı, 14 ribauntu ve 7 asisti, mağlubiyeti önleyemedi. Serinin üçüncü mücadelesi bu gece sabaha karşı 05.30’da oynanacak.

Hepsi ‘papyon’ taktı

Portland’ın coachu Terry Stotts ve yardımcıları, Denver karşılaşmasına papyon takarak çıktı. Stotts ve ekibinin bunu yapmalarının nedeninin ise takımın video koordinatörü ve oyuncu gelişim coachu Jon Yim’in maç öncesi geçirdiği trafik kazası olduğu bildirildi.

Portland coachu Terry Stotts ve yardımcılarından Jon Yime destek

Maçlara her zaman papyon takarak gelen Yim’e destek amaçlı, Portland ekibinin böyle bir harekette bulundukları öğrenildi.

Haberin Devamı

Portland coachu Terry Stotts ve yardımcılarından Jon Yime destek

YORUM YAZ