MENÜ

Portekiz'den gol yağmuru! (ÖZET) Portekiz-Lüksemburg maç sonucu: 9-0

EURO 2024 elemelerinde gecenin flaş skoru Portekiz'den geldi. Yıldızlarla dolu kadroya sahip Portekiz, Lüksemburg'u tam 9 golle geçti! 6'da 6 yapan Avrupa devine bu görkemli zaferi getiren golleri; Gonçalo Inaçio (2), Gonçalo Ramos (2), Diego Jota (2), Ricardo Horta, Bruno Fernandes ve Joao Felix kaydetti.

Portekiz'den gol yağmuru! (ÖZET) Portekiz-Lüksemburg maç sonucu: 9-0

EURO 2024'e artık sayılı zaman kaldı... Mücadeleler devam ederken bu haftayı A Milli Takımımız BAY geçiyor. Bu nedenle Ay-Yıldızlılar özel maçta bugün Japonya ile karşılaşacak. 

Haberin Devamı

Milliler özel maç oynarken turnuva öncesi eleme heyecanı tam gaz sürüyor. D ve J grubunda maçlar oynandı. Bizim de yer aldığımız D Grubu'nda Hırvatistan, Ermenistan'ı 1-0 geçti ve averajla liderliğe yükseldi. Galler ise Letonya'yı 2-0 devirdi ve yeniden iddialı konuma geldi.

Portekizden gol yağmuru (ÖZET) Portekiz-Lüksemburg maç sonucu: 9-0

3 yıldızdan 2'şer gol

J Grubu'nda ise gol yağmuru vardı. 3 maç oynandı, 3'ünde de ev sahipleri kazandı ve deplasman takımları gol dahi atamadı. En flaş skor ise Portekiz'den geldi.  Portekiz sahasında ağırladığı Lüksemburg'a acımadı ve tam 9 gol attı! Galibiyeti getiren golleri; Gonçalo Inaçio (2), Gonçalo Ramos (2), Diego Jota (2), Ricardo Horta, Bruno Fernandes ve Joao Felix kaydetti. Fernandes bir golünün yanı sıra 3 de asist yaparak zaferde başrolü oynadı.

Haberin Devamı

Portekiz'den 6'da 6

Grubun diğer maçlarında; Slovakya, Lihtenştayn'ı 3-0 yıktı, İzlanda da Bosna Hersek'i tek golle geçti. Grupta 6'da 6 yapan Portekiz lider durumda, Slovakya ikinci...

Portekizden gol yağmuru (ÖZET) Portekiz-Lüksemburg maç sonucu: 9-0

YORUM YAZ