MENÜ

Jose Mourinho'dan Portekiz Milli Takımı açıklaması!

Bir dönemin efsane teknik adamlarından biri olan Mourinho büyük başarılarına rağmen hiç ülkesinin milli takımını çalıştırmamıştı. Deneyimli hoca, Portekiz Milli Takımı'ndan teklif aldığını açıkladı.

Jose Mourinho'dan Portekiz Milli Takımı açıklaması!

Jose Mourinho... O bir dönemin en etkili teknik adamlarından, medya tarafından 'Special One' (Özel biri) olarak tanımlanan efsaneydi. 2003-2004 Porto ile Şampiyonlar Ligi zaferi yaşayarak Avrupa'ya peri masalı izleten, 2009-2010'da Inter ile zirveye çıkan Portekizli hoca son yıllarda düşüşe geçti.

Haberin Devamı

Jose Mourinhodan Portekiz Milli Takımı açıklaması

26 kupası var

Daha önce İngiltere'de Chelsea ile 3 kez, İspanya'da da Real Madrid ile 1 kez şampiyonluklar yaşayan, kariyerinde toplamda 26 kupası olan Mourinho son olarak İtalyan ekibi Roma'yı çalıştırdı. Futbol otoriteleri tarafından artık 'A Plus' hoca olarak görülmeyen 61 yaşındaki çalıştırıcı kariyeriyle ilgili önemli ifadeler kullandı.

Jose Mourinhodan Portekiz Milli Takımı açıklaması

Teklifi açıkladı

Portekiz'in en büyük teknik adamlarından biri olmasına rağmen kariyerinde hiç Portekiz Milli Takımı'nı çalıştırmayan deneyimli hoca ülkesinden kendisine daha önce tekliflerin geldiğini açıkladı.

Şu anda boşta olan Mou'nun çok konuşulan o açıklaması 👇

Bana iki kez Portekiz Milli Takımı'nın teknik direktörü olma fırsatı verildi. Birincisi Real Madrid'i çalıştırırken yapıldı ama Florentino Perez bana 'Hiç şansın yok gidemezsin' dedi. İkinci teklif Roma'nın başındayken geldi. Reddettikten birkaç ay sonra görevime son verildi ama pişman değilim.

Jose Mourinhodan Portekiz Milli Takımı açıklaması

YORUM YAZ