MENÜ

Cristiano Ronaldo'dan Türkiye maçı öncesi paylaşım: Rakiplere saygımız sonsuz

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off turunda Milli Takımımız ile karşılaşacak olan Portekiz'in, Manchester United forması giyen yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, maç öncesi sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Ronaldo, paylaşımında, "Karşılaşacağımız ve bizimle aynı hedefleri paylaşan rakiplere saygımız sonsuz" ifadelerini kullandı.

Cristiano Ronaldo'dan Türkiye maçı öncesi paylaşım: Rakiplere saygımız sonsuz

Katar’da düzenlenecek Dünya Kupası’na katılacak son takımların belli olacağı Avrupa Elemeleri Play-Off yarı finalinde Milli Takımımız ile karşılaşacak olan Portekiz'in Manchester United forması giyen yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, maç öncesi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Haberin Devamı

2022 Dünya Kupası'na odaklandığını belirten yıldız isim, rakiplerine saygılarının sonsuz olduğunu ve maçların kolay olmayacağını belirtti.

Ronaldo paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"2022 Dünya Kupası'na tamamen odaklandık. Her zaman olduğu gibi Portekiz'i temsil etmekten gurur duyuyorum. Yolun kolay olmayacağını biliyoruz, karşılaşacağımız ve bizimle aynı hedefleri paylaşan rakiplere saygımız sonsuz. Ama birlikte Portekiz'i hak ettiği yere getirmek için mücadele edeceğiz. Haydi Yapalım şunu!"

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2022 Dünya Kupası Elemeleri Play-Off yarı final maçında Perşembe günü deplasmanda Portekiz ile karşılaşacak.

YORUM YAZ