MENÜ

Portekiz - Türkiye maçı öncesi Stefan Kuntz açıkladı: Sakatlığı var, o nedenle kadroda yok

Portekiz maçı aday kadrosu açıklanan A Milli Takım'da teknik direktör Stefan Kuntz, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Alman teknik adam, Konyaspor'un stoperi Abdülkerim Bardakçı ile Kasımpaşa'nın sol beki Eren Elmalı'nın sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadıklarını açıkladı. Kuntz, sezon sonu Premier Lig ekibi Brighton'a transfer olacak Deniz Undav'a da açık kapı bıraktı.

Portekiz - Türkiye maçı öncesi Stefan Kuntz açıkladı: Sakatlığı var, o nedenle kadroda yok

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Portekiz maçının kadrosunu belirlemesinin ardından TRT Spor'da gündeme dair açıklamalarda bulundu. Zorlu maçtaki oyun planının hazır olduğunu belirten ve galibiyet için takımına güvendiğini vurgulayan Kuntz, ''Eminim ki oyuncularım elinden geleni yapıp Portekiz takımına rahat bir oyun oynatmayacaklar. Bütün gücümüzü sahada göstereceğiz. Kaybedecek bir şeyimiz yok. Eğer rakibinizin kaybedecek bir şeyi yoksa o, Portekiz gibi takımlar için büyük tehlikedir.'' dedi. ve ekledi:

Haberin Devamı

'Galibiyet için takım ruhu gerekiyor'

''Ferdi Kadıoğlu, Eren Elmalı gibi isimlerin olamamasının belki kafamızdaki taktiksel operasyonları biraz sınırlandığını söyleyebiliriz. Oyun planımız hazır. Galibiyet için takım ruhu gerekiyor. Ben bunların hepsinin takımımda olduğuna inanıyorum. ''

'Deniz'e 'kapı kapalı' demek istemiyorum'

Şu sıralar Union SG forması giyen ve sezon sonu Premier Lig ekibi Brighton'a transfer olacak Deniz Undav'a açık kapı bırakan Alman teknik adam, ''Deniz Undav ile Umut Bozok konusu, seçim yaparken bizi biraz zorladı. Kararımızı etkileyen şeylerden bir tanesi Umut'un burada oynuyor olması oldu. Yanlış anlaşılmasın Deniz'e 'kapı kapalı' demek istemiyorum. Belki ilerleyen maçlarda aramızda olur.'' dedi.

Haberin Devamı

'Sakatlığı nedeniyle aramızda olamadı'

Abdülkerim Bardakçı ve Eren Elmalı'nın sakatlıklarının sürmesi nedeniyle kadroda olmadığının altını çizen Kuntz ''Abdülkerim Bardakçı'nın maalesef sakatlığı var. Yoksa onu da çağıracaktık. Kasımpaşa'daki sol bek oyuncumuz Eren Elmalı'yı da dahil edebiliriz. O da sakatlığı nedeniyle aramızda olamadı.'' diye konuştu.

YORUM YAZ