MENÜ

Popovich: Berbat görünüyoruz

NBA şampiyonu San Antonio Spurs'te Koç Gregg Popovich, kulüp tarihinin en kötü hazırlık dönemlerinden birini geçirdiklerini söyledi. 2-5'lik preseason derecesiyle hayal kırıklığı yaratan Siyah-Beyazlı ekibin patronu, ''Berbat görünüyoruz'' dedi.

Popovich: Berbat görünüyoruz

NBA şampiyonu San Antonio Spurs, hazırlık kampını (Preseason) 2-5'lik dereceyle tamamladı. 2005-2006 sezonu hazırlık kampından (2-7) bu yana ilk kez bu kadar vasat bir hazırlık dönemi geçiren Siyah-Beyazlı ekipte Koç Gregg Popovich, takımının hazırlık sürecini ''Berbat görünüyoruz'' sözleriyle yorumladı. Popovich, sezonu Salı günü ezeli rakipleri Dallas Mavericks'le açacaklarını hatırlatarak ''Çok kötü bir görüntü çizdik. Son derece ilgisiz gibi bir halimiz vardı'' dedi. Kariyerinde 18 defa Preseason oynayan, Takım Kaptanı Tim Duncan ise ''İyi oynadığımız söylenemez, ancak bu Preseason. Alacağımız olsun. İlk maça çıkacak ve gerçek gücümüzü sahaya koyacağız. Sonrasında da bunu geriye kalan 81 maça yansıtmaya çalışacağız. Yapacak çok işimiz var, üstesinden gelmemiz gereken sakatlıklar bulunuyor'' diye konuştu.

'Kilit oyuncularımız yok'


Takımın oyun kurucusu Tony Parker ise Spurs'ün vasat görünümünü sakatlıklara bağladı. Fransız oyun kurucu, Kawhi Leonard (göz iltihaplanması), Tiago Splitter (sağ diz) ve Patty Mills'in (omuz sakatlığı, Ocak'a kadar yok) yokluğunun takıma kötü etki yaptığını belirttiği demecinde ''Bizim için zor olacak'' dedi. Parker, ''Kawhi'ın bir sonraki adım için sahada olması gerekiyordu, Patty kenardan gelip büyük katkı yapıyordu. Tiago ise benim için ve Manu (Ginobili) için ideal pick and roll oyuncusuydu. Hücumda kilit parçalarımız eksik ve yokluklarını hissediyoruz'' sözlerini kaydetti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ