MENÜ

Pogba'dan flaş karar! Juventus'a geri dönüyor

Manchester United'da bu sezon istediği istikrarı bulamayan Paul Pogba, eski takımı Juventus'a dönmek için çözüm arıyor. İtalyan kulübü de ocak ayında 27 yaşındaki orta sahayı yeniden renklerine katmak istiyor. Konuşulan bonservis bedeli ise 70 milyon euro.

Pogba'dan flaş karar! Juventus'a geri dönüyor

Avrupa futbolunda transfer dönemi öncesi yeniden hareketlilik yaşanıyor. İngiltere'de Paul Pogba'nın Juventus'a geri dönüşü için yeşil ışık yakıldığı aktarılıyor. 2012-2017 arası Juventus forması giyen başarılı orta saha oyuncusu, bu sezon Manchester United'da istediği süreleri bulamadı.

Haberin Devamı

Pogba son oynanan Leipzig maçına da yedek başlayınca transfer konusunda adımlar netleşti. Manchester United'da menajer Ole Gunnar Solskjaer ile de istediği iletişimi kuramayan Fransız futbolcu, devre arasında Juve ile masaya oturmak istiyor.

Daha önce menajeri Raiola da Pogba'nın İtalya'ya geri dönüşüne olumlu mesajlar göndermişti. 27 yaşındaki yıldız bu sezon ManU'da 14 resmi maça çıktı, 2 gol 3 asistle oynadı. Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi çıkış arayan deneyimli futbolcunun Juventus'a dönerek form tutmaya çalışacağı yazıldı. Juventus da hızlıca Pogba'yı geri getirmeyi hedefliyor.

Milliyet

YORUM YAZ