MENÜ

Pogba ve Bruma karşı karşıya

Bu yaz ülkemizde düzenlenen U20 Dünya Kupası'nda forma giyen iki genç yıldız Paul Pogba ve Bruma bu akşam Juventus-Galatasaray maçıyla karşı karşıya gelecek.

Pogba ve Bruma karşı karşıya

Bu yaz ülkemizde düzenlenen U20 Dünya Kupası'nda boy gösteren iki genç yıldız bu sefer kulüp takımlarının formalarıyla Devler Ligi'nde sahne alacak. U20 Dünya Kupası grup maçlarında attığı gollerle kalitesini ortaya koyan Bruma, transfer döneminin son günlerinde Galatasaray'a transfer olmuş ve bu transfer Avrupa'da büyük yankı uyandırmıştı. İlk olarak M.P. Antalyaspor karşılaşmasıyla Sarı kırmızılı kulübe 'merhaba' diyen Portekizli yıldız sırasıyla Real Madrid, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor maçlarında forma şansı buldu.

Şampiyonlar Ligi'nin ikinci karşılaşmasında da sahada yer alması beklenen 18 yaşındaki yıldız futbolcunun en büyük rakibi ise U20 Dünya Kupası'nın parlayan yıldızı ve turnuvanın en değerli futbolcusu seçilen Paul Pogba. 2012 yılında Manchester United'dan İtalyan devi Juventus'a transfer olan Fransız yıldız, Siyah Beyazlılarda ilk sene pek fazla forma şansı bulamadı. Bu sene ise Antonio Conte 20 yaşındaki yıldızı yavaş yavaş ilk 11'e yerleştirmeye başladı. Son oynanan lig maçında da iyi bir performans gösteren Pogba, Torino derbisinde takımına galibiyeti getiren golü kaydetmişti.

Ufuk Aslan / Fanatik.com.tr



Haberin Devamı
YORUM YAZ