MENÜ

Pogba: Henüz sözleşme uzatma teklifi almadım

Manchester United'daki geleceğiyle ilgili konuşan Fransız futbolcu Paul Pogba, "Sözleşmemde bir yılım kaldı. Henüz somut bir sözleşme uzatma teklifi almadım. Henüz teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer ile oturup konuşmadık" dedi. 28 yaşındaki futbolcu, PSG Başkanı Nasser Al Khelaifi ile bir telefon görüşmesi yapıp yapmadığı sorulduğunda ise "Numarası bende yok" yanıtını verdi.

Pogba: Henüz sözleşme uzatma teklifi almadım

Fransız yıldız futbolcu Paul Pogba, Manchester United'daki geleceği ve Paris Saint Germain'e transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Pogba konuyla ilgili, "Sözleşmemde bir yılım kaldı, bunu herkes biliyor. Henüz somut bir sözleşme uzatma teklifi almadım. Sezonu sona erdi. Henüz teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer ile oturup konuşmadık. Hala Manchester United futbolcusuyum. Gelecekle ilgili tek düşüncem Euro 2020. Şunu duymak istemiyorum: "Geleceğini düşündüğü için Euro'ya odaklanmıyor" Eskisinden daha fazla deneyimim var. Ben şimdiye odaklandım. Tüm bunlarla ilgilenecek bir menajerim var" dedi.

"Bende numarası yok"

28 yaşındaki futbolcu, PSG Başkanı Nasser Al Khelaifi ile bir telefon görüşmesi yapıp yapmadığı sorulduğunda ise "Numarası bende yok" yanıtını verdi. Başarılı orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezon Kırmızı Şeytanlar ile çıktığı toplam 42 maçta 6 gol ve 9 asistlik performans sergiledi.

YORUM YAZ