MENÜ

Podolski & Sneijder tartışması

Galatasaray kadrosunda en çok para kazanan iki yıldızdan Sneijder’in kötü formu, Podolski’nin ise bir türlü hazır hale gelmemiş olması tartışılıyor. Wes ve Poldi’nin gözden çıkarılabileceği öğrenildi.

Podolski & Sneijder tartışması

Bir tarafta Galatasaray’a yılda 5 milyon Euro’dan fazla paraya malolan Wesley Sneijder, diğer tarafta 4 milyon Euro civarında para kazanan Lukas Podolski... Sarı-Kırmızılı kulübün mevcut kadroda en fazla parayı ödediği iki isimden, Galatasaray bir türlü faydalanamıyor. Wesley Sneijder’in formu sezon başından beri çok kötü.

10 aydır ligde golü bile olmayan Hollandalı yıldız, Fenerbahçe derbisinde de yokları oynadı. Maç öncesi yaptığı iddialı açıklamaların aksine sahada hiçbir varlık gösteremedi ve ikinci yarıda kenara alındı. Podolski ise sezon başındaki Süper Kupa maçında yaşadığı sakatlıktan bu yana bir türlü toparlanamadı. Riekerink’in Alman golcüyü ilk 11’de tercih etmemesi de dikkat çeker bir başka detaydı.

Biri İtalya’ya, diğeri Çin’e

İki yıldızın da takıma katkıda bulunmaması tepki çekiyor. Taraftarın gözünden düşmeye başlayan Wes ve Poldi’nin yakın zamanda gözden çıkarılma ihtimali var. Milan’a gitmek istediğini söyleyen Sneijder’in İtalya’ya dönme ihtimali belirirken, Poldi’ye de Çin’den iyi bir teklif gelmesi halinde bunun kabul edilebileceği vurgulandı. İki futbolcu da gönderilirse, yönetim yıllık minimum 10 milyon Euro civarında bir bütçe yaratmış olacak. Böylece birkaç takviyeyle birlikte Sneijder ve Podolski’nin yerinin doldurulması mümkün olabilecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ