MENÜ

Podolski ilki başardı!

Dünyaca ünlü futbolcular Andres Iniesta, Lukas Podolski ve David Villa'nın formasını giydiği Vissel Kobe takımı Japonya Kupası'nı müzesine götürdü. Vissel Kobe bu sonuçla birlikte tarihinde ilk kez bir kupa kazanmış oldu.

Eski Galatasaraylı futbolcu Lukas Podolski'nin de formasını giydiği Vissel Kobe, Kashima Antlers'i mağlup ederek Japonya Kupası'nı müzesine götürdü. Vissel Kobe'nin 2-0'lık galibiyeti ile sona eren mücadelede goller Inukia (kk) ve Fujimoto'dan geldi.

Haberin Devamı

Iniesta ve Podolski maça ilk 11'de başlarken David Villa son bölümde oyuna dahil oldu. Bu maç aynı zamanda İspanyol golcü David Villa'nın profesyonel kariyerindeki son maçı olarak da tarihe geçti.

Vissel Kobe takımında Iniesta,Podolski ve David Villa'nın yanı sıra, eski Barcelonalı oyunculardan Sergi Samper ve Thomas Vermaelen de forma giyiyor.

Vissel Kobe böylelikle tarihinin ilk kupa zaferini elde etmiş oldu. İspanyol maestro Andres Iniesta ise kariyerinde 36. kez kupa kazanma sevinci yaşadı. Kupa kazanma rekoru 40 ise Brezilyalı oyuncu Dani Alves'e ait.

Nihat Uzel

YORUM YAZ