MENÜ

Pochettino: Durum oldukça sinir bozucuydu

Tottenham Teknik Direktörü Mauricio Pochettino, Beşiktaş karşısında iyi oynadıklarını ancak gol yollarında başarısız olup, sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Pochettino: Durum oldukça sinir bozucuydu

Mauricio Pochettino, Beşiktaş’ın 1-0 kazandığı maç sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Maçta kötü oynamadık ama gol atamadık. Pozisyon bulup atamayınca hayal kırıklığına uğruyorsunuz. Sonuç hepimiz için hayal kırıklığı oldu. Futbolda öncelikle gol atmanız gerekiyor. Pozisyonlar bulduk, maçın hakimi bizdik ama gol bulamadık. Maçı kazanmayı hak etmiştik" diye konuştu.

Elektrik kesintisi


İngiliz gazetecilerin stat ışıklarının iki kez sönmesiyle ilgili sorularına Pochettino, "Böyle bir durumu açıklaması zor. Hakem ve yetkililer ne yapacağını bilemedi. Sık rastlanan bir durum değil. Oldukça sinir bozucu ve gülünç bir durum ama olan oldu" diye yanıt verdi.

Pochettino, kesintilerin futbolcuları etkileyip etkilemediği sorusu üzerine, şunları kaydetti:

"Hayır, sonucu ve futbolcuları etkilemedi ama futbol için oyunun böyle durması iyi değil. Saha ve ışık kesintisi futbol için en iyi şartlar ve durum değildi ama bizim için hayal kırıklığı oluşturan durum, hak ettiğimiz halde maçı kazanamamaktı. Üstün olan taraf bizdik ancak gol atamadık, üzüntü içindeyiz. "

Saha koşulları ve ışık kesintilerinin UEFA Avrupa Ligi için iyi olmadığını belirten Pochettino, "Maçın iki kez durması oyun koşullarını etkiliyor. Bütün stadın ışıkları kesilse anlardık ama sadece saha ışıkları gitti" dedi.
Pochettino, grubu ikinci bitirmenin kendileri için iyi olmadığını ancak her şeye rağmen UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyon olmak istediklerini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ