MENÜ

YILBAŞI MESAJLARI 2024 | RESİMLİ YENİ YIL MESAJLARI | whatsup, facebook, twitter yılbaşı mesajları

1 Ocak Pazartesi sabahına uyandığımız dakikalarda ilk işimiz yakınlarımıza yeni yıl mesajı atmak. İnternet üzerinden arama yapan vatandaşlar ailesinin, sevgilisinin, arkadaşının ve yakın çevresinin yeni yılını resimli yılbaşı mesajları ile kutluyor. Yılbaşı mesajları, 2024 yılı kutlamaları nedeniyle gündeme geldi. Bir yılı daha geride bırakmanının heyecanını sevdikleriyle paylaşmak isteyenler, 2024 yılına dair dileklerini ve beklentilerini "yılbaşı" temalı mesajlarla iletiyor. Aileye, sevgiliye, arkadaşa, iş arkadaşına gönderilebilecek anlamlı yeni yıl (yılbaşı) kutlama mesajları örneklerini derledik. Sizler de yılbaşı mesajlarından birini seçerek uzakta olan sevdiklerinize iletebilirsiniz.

YILBAŞI MESAJLARI 2024 | RESİMLİ YENİ YIL MESAJLARI | whatsup, facebook, twitter yılbaşı mesajları

Yılbaşı mesajları 2023'e veda edip 2024'e giriş yaparken kişilerin sevdikleri için gönderdikleri yeni yıl kutlama sözleri arasında yer alıyor. Bütün dünyada yeni yıl coşkuyla karşılanıyor. Ülkemizde de Yılbaşına girerken vatandaşlar birbirlerine whatsup, facebook, twitter ve bir çok sosyal medya uygulaması üzerinden mesaj gönderiyor. YILBAŞI MESAJLARI 2024 YENİ YIL MESAJLARI | Resimli yılbaşı mesajları - En güzel yeni yıl mesajları, şu sıralar google üzerinden en çok aranılan mesajlar. Dualı ve dosta hitap eden içten mesajlarla, yeni yıl tebriklerinizi samimi ve unutulmaz kılın. Ayrıca, yılbaşı hediye önerileri ve yeni yıl hediye önerileri arayışınızda, bu mesajlarla birlikte sevdiklerinize sunabileceğiniz anlamlı hediyeleri de unutmayın; bu özel zamanları daha da özel kılacak hediyelerle, yeni yılın coşkusunu paylaşın. Fanatik.com.tr üzerinden yeni yıl resimli mesajları dilediğiniz şekilde arkadaşlarınıza ve yakınlarınıza gönderebilirsiniz...

Haberin Devamı

YILBAŞI MESAJLARI 2024 | RESİMLİ YENİ YIL MESAJLARI | whatsup, facebook, twitter yılbaşı mesajları

EN GÜZEL YENİ YIL MESAJLARI 

Yeni yıl, gökyüzündeki yıldızlar kadar parlak, umut dolu ve mutlulukla dolu olsun. Her yıldız senin için bir dilek, her gülümseme senin için bir mutluluk olsun. Mutlu Yıllar!

Bu yeni yıl, hayallerinin gerçeğe dönüştüğü, hedeflerine ulaştığın ve her gününü sevgiyle geçirdiğin bir yıl olsun. Yeni yılın kutlu olsun!

Yeni yılın, sevdiklerinle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu geçsin. Her yeni gün, sana yeni bir sevinç, yeni bir başarı getirsin. Mutlu Yıllar!

Yeni yıl, yeni başlangıçlar ve sonsuz başarılar getirsin. Her adımında umut, her kararında başarı seninle olsun. Yeni yılın mübarek olsun!

Yeni yıl, umutların yeşerdiği, neşenin hiç eksik olmadığı ve her anının kıymetli olduğu bir yıl olsun. Yeni yılın her anı senin için özel ve unutulmaz olsun. Mutlu Yıllar!

Haberin Devamı

ETKİLEYİCİ YILBAŞI MESAJLARI 2024 

Yeni yılın ilk nefesiyle beraber, tüm kederlerin son bulup, umutların en güzel çiçekleri gibi açması dileğiyle. Yeni yıl, yeni umutlarla dolu olsun!

Yeni yıl, hayatının en güzel sayfalarını yazacağın bir kitap gibi önünde açılsın. Her günü sevgi, başarı ve mutlulukla dolsun. Yeni yılın harikalarla dolu olsun!

Geçen yılın tüm acıları ve güzellikleriyle geride kalırken, yeni yılın sana huzur, sağlık ve sonsuz mutluluk getirmesini dilerim. Yeni yılın gönlünce olsun!

Yeni yıl, hayatının en parlak yıldızı olsun. Her bir günü, hayallerine bir adım daha yaklaştığın, sevdiklerinle dolu ve unutulmaz anlarla geçsin. Yeni yılın kutlu olsun!

Bu yeni yıl, tüm dileklerinin gerçekleştiği, her sabahın umut ve neşeyle uyandırdığı, her akşamın huzur ve mutlulukla sonlandığı bir yıl olsun. Yeni yılın en güzel yıllarından biri olsun!

SEVGİLİYE ROMANTİK YILBAŞI MESAJLARI 

Yeni yılın ilk saniyesinde seninle birlikte olmanın verdiği huzur, tüm yılımı aydınlatsın. Seninle geçireceğim her an, yeni yılın en güzel hediyesi. Seninle bir ömür, yeni yıllar diliyorum.

Yeni yıl, seninle başlayan ve seninle güzelleşen bir masal gibi. Her günümüz, sevgimizin sıcaklığıyla dolu olsun. Yeni yıl, bizim aşkımızın yeni sayfalarını yazsın.

Bu yılbaşı, senin gözlerindeki ışıltıyla daha bir anlamlı. Seninle geçen her an, bir yıldız kadar değerli ve özel. Yeni yıl, bizim için sevgiyle dolu yeni başlangıçlar getirsin.

Haberin Devamı

Seninle her yılbaşı, hayatımdaki en güzel anı oluyor. Yeni yıl, seninle daha çok anı biriktirmek, daha çok sevmek ve daha çok hayal kurmak için bir fırsat. Seninle her yeni yıl, bir öncekinden daha güzel.

Yeni yılın ilk dakikalarında senin yanında olmak, tüm yılımıza mutluluk ve aşk yayacak. Seninle geçireceğim her yeni yıl, hayatımın en değerli hediyesi. Seninle birlikte nice mutlu yıllara.

ANNEYE DUYGUSAL YENİ YIL MESAJI 

Sevgili Annem, yeni yıl senin gibi sonsuz sevgi ve şefkat dolu olsun. Senin varlığın hayatıma kattığın huzur ve mutlulukla dolu. Yeni yılın, sana sağlık, mutluluk ve huzur getirsin. Seni çok seviyorum.

Canım Annem, her yeni yıl seninle daha anlamlı. Senin sevgin ve güçlü desteğinle her zorluğu aştım. Bu yeni yıl, sana verdiklerinin kat be kat fazlasını getirsin. Seninle nice mutlu yıllara.

Anneciğim, seninle geçen her yıl bir ömre bedel. Yeni yıl, senin için sağlık, neşe ve huzur dolu olsun. Senin sevginle dolu bir yıl diliyorum. Yeni yılın kutlu olsun, seni çok seviyorum.

Haberin Devamı

Dünyanın en güzel annesi, yeni yıl senin gibi ışık saçsın. Senin sevgin ve sabrınla büyüdüm, her yeni yılda seninle daha da güçleniyorum. Yeni yılın sana mutluluk, sağlık ve sevgi dolu günler getirsin.

Annem, senin sevginle her yeni yıl bir mucize gibi. Yeni yıl, sana sağlık, mutluluk ve sonsuz sevgi getirsin. Her günün senin için özel ve güzel olsun. Yeni yılın kutlu olsun, seni çok seviyorum.

BABAYA DUYGUSAL YENİ YIL MESAJLARI 

Sevgili Babam, yeni yıl senin güçlü omuzların ve sonsuz sevginle daha güzel. Senin varlığın hayatıma kattığın güven ve huzurla dolu. Bu yeni yıl, sana sağlık, mutluluk ve başarılar getirsin. Seni çok seviyorum.

Canım Babam, her yeni yıl seninle daha anlamlı ve değerli. Senin bilgeliğin ve rehberliğinle her zorluğu aşmayı öğrendim. Bu yeni yıl, sana verdiklerinin kat be kat fazlasını getirsin. Seninle nice mutlu yıllara.

Babacığım, seninle geçen her yıl, hayatımda unutulmaz anılar bırakıyor. Yeni yıl, senin için sağlık, neşe ve huzur dolu olsun. Senin sevginle dolu bir yıl diliyorum. Yeni yılın kutlu olsun, seni çok seviyorum.

Haberin Devamı

Dünyanın en harika babası, yeni yıl senin gibi güçlü ve cesur olsun. Senin desteğinle her zorluğun üstesinden geldim, her yeni yılda seninle daha da güçleniyorum. Yeni yılın sana mutluluk, sağlık ve sevgi dolu günler getirsin.

Babam, senin sevginle her yeni yıl bir hazine gibi değerli. Yeni yıl, sana sağlık, mutluluk ve sonsuz sevgi getirsin. Her günün senin için özel ve güzel olsun. Yeni yılın kutlu olsun, seni çok seviyorum.

ARKADAŞA KOMİK VE SAMİMİ YILBAŞI MESAJLARI 

Hey dostum, yeni yılda da seninle aynı eski şakaları yapmak, aynı eski hataları tekrarlamak ve tabii ki aynı eski eğlenceleri yaşamak için sabırsızlanıyorum. Yeni yıl, eski biz olsun!

Yeni yılın ilk kararı: Seninle daha az yaramazlık yapmak... Ama biliyorsun, bizim kararlar pek uzun ömürlü olmuyor! Yeni yılda da aynı eğlenceli anları paylaşmak dileğiyle. Mutlu Yıllar!

Bu yeni yıl, umarım senin için bol şans, mutluluk ve tabii ki biraz daha akıl getirir! Şaka şaka, seni olduğun gibi seviyoruz. Yeni yılın en komik anlarıyla dolu olsun!

Yeni yıl, senin için bolca macera, azıcık yaramazlık ve tonlarca kahkaha getirsin. Unutma, eğer bir şeyler ters giderse, ben hep buradayım... video çekmek için! Mutlu Yıllar!

2024 YENİ YIL MESAJLARI 

Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum.. Her geçen yılda bir yaştan daha gün alırken, dizimdeki morlukların yerini alnımdaki çizgiler alırken, koşu yarışlarında yavaş yavaş geride kalırken yanımda siz vardınız. İlk aşkımda, ilk hayal kırıklığımda, ilk okulum ve mezuniyetimde, ne zaman ardıma baksam desteğinizi gördüm. Birlikte geçen yıllarımız hiç bitmesin ailem. Mutlu yıllar!

Arkadaşım, yeni yılın sana iyi şanslar, bol mutluluk ve elbette biraz daha olgunluk getirmesini diliyorum. Ama çok da değişme, şu komik hallerini seviyoruz! Yeni yılın kutlu olsun!

2024 yılının sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Mutlu yıllar… Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara! Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılı kutlu olsun.

2024 EN KOMİK YENİ YIL MESAJLARI

Bir yıl daha geçti. Mutluluğunun ömür boyu devam etmesini, yaşantında hiç bir şeyin seni üzmemesini diler ve yeni yılını candan kutlarım. Ho ho ho! Mutlu yıllar! Yepyeni bir yıla sevgiyle, sevenlerinle, sevdiklerinle merhaba de?

Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl dilerim. Güzel yıllar, mutlu yarınlar, güzel dostluklar bizimle olsun, yeni yılın kutlu olsun!

Her yeni yıl, ailemle birlikte daha fazla anı biriktirmek için bir fırsat. Mutlu yıllar!

2024 RESİMLİ YENİ YIL MESAJLARI

Yeni yıl, ailemizin mutluluğunu ve birlikteliğini pekiştirsin. Sevgiyle dolu bir yıl olsun.

Ailem, yeni yıl sizlere neşe, sağlık ve sınırsız mutluluk getirsin. Mutlu yıllar!

Her yeni yıl, ailemle geçireceğimiz güzel anların habercisi. Sevgi dolu yıllar dilerim.

Hayal kurmadan büyük şeyler yapılmaz. 2024 yılında tüm hayallerinin gerçeklemesi umuduyla. İyi seneler!

Yeni yılda tüm hayallerinin gerçek olması ve 2024’ün tüm güzelliklerinin seni bulması dileğiyle. Mutlu, huzurlu ve sağlıklı senelere.

2023’nin tüm kötülükleri geride kaldı. Yeni yılda çok daha mutlu bir yıl geçirmen dileğiyle. Mutlu seneler…

Yeni yılın kendin gibi her zaman özel güzellikler getirmesini istiyorum. Umarım yeni yıl, yeni bir yaşama başlamak için de senin için özel bir adım olur.

Yeni bir yıl demek tüm üzüntülerin, kötülüklerin, beklenenlerin olmamasının da unutulması demek. Yeni yılda yapacağın her şeyin her zaman yüzünü güldürmesi dileğiyle, mutlu yıllar.

Bu yeni yılı birlikte geçirmeyi gerçekten çok istiyordum ama geçmekte olan yıl son kötülüğünü de yapıyor ve beni senden ayırıyor, ama yeni yılın ilk günlerinde senin yanında olacağım, nice yıllara!

Yeni yılın en güzel mutlulukları size yaşatması dileğiyle, yeni yılınızın sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde geçmesini diliyorum.

2024 SEVGİLİYE YENİ YIL MESAJLARI

Geçen bir yıl sevdikleriniz ile ne kadar ilgilendiğinizi, onlara ne kadar değer verdiğinizi ve onları ne kadar anladığınızı sorgulamanız için harika bir fırsat yaratır. Yeni yılınızın çok daha fazla sevdikleriniz ile geçmesi dileğiyle.

Canım sevgilim bir yılı birlikte geride bıraktık ama yeni yıla yan yana giremiyoruz. Aramızdaki mesafelerin ortadan kalkacağı yeni bir yıl diliyorum, mutlu yıllar.

Bu yıl geçen yıla göre çok daha mutlu olacak inanıyorum. En başta sağlıklı olacak ve beraberinde diğer mutlulukları da getirecek, yeni yılın kutlu olsun!

Önceki yıllara göre çok daha sönük geçse de bu yılın gitmesine herkes gibi ben de çok seviniyorum. Yeni yılımızın büyük mutluluklar taşıması dileğiyle, mutlu yıllar.

Ne zaman yaşam varsa, orada her zaman umut bulunuyor. Geçen yıl bize çok zor anlar yaşattı ama bu yeni yılın mutluluklar getireceğine inancım sonsuz. İyi seneler!

Geleceğimiz için bir yıla daha adım atıyoruz. Seninle birlikte her zaman mutlu olduğum için yeni yılda da çok mutlu olacağımı çok iyi biliyorum. Mutlu yıllara sevgilim!

Canım anneciğim, seninle birlikte bir yılı geride bırakmak çok güzeldi. Umarım yeni yılda da her zaman yan yana olur ve mutluluk duyarız. Yeni yılını kutluyorum.

Değerli babacığım, beni yeni yılda o kadar çok mutlu ettin ki yeni bir yılın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Yeni yılın kutlu olsun.

Getirmiş olduğu tüm kötülükleri bir daha hatırlamamak üzere geçmişte bırakıyor ve önümüzde yeni bir sayfa açıyoruz. Yeni yıl sayfamızda her zaman güzel notların olması dileğiyle.

Yeni yılda da yüzünden hiçbir zaman eksik etmediğin gülücükler eksik olmasın. Bir yeni yıl, yeni umutlar demek olduğundan her zaman yüzünde gülümsemeler oluşturacağından eminim.

Geçen yılı belki çok iyi geçirmedin, üzüntülerin mutluluklarından çok daha fazla oldu. Ama yeni yılda mutlulukların üzüntülerinden çok daha fazla olacak biliyorum, nice yıllara!

Hayatımızda hiçbir zaman hastalıkların olmayacağı yeni bir yıla girerken, seninle birlikte olacağımı bilmek beni çok mutlu ediyor, yeni yılını kutlarım.

Yeni yılın gelmesi için artık sabırsızlanıyorum, bu yıl o kadar kötü geçti ki yeni yılın bunu dengeleyeceğini biliyorum, herkese mutlu yıllar!

Arkadaşlığımız için yıllar ne çabuk geçiyor ama her geçen yıl bizi birbirimize daha derin bağlar ile bağlamayı başarıyor. Yeni yılda da dostluğumuzun baki kalması dileğiyle.

Yeni yıl için nasıl başlarsa öyle gider diye bir inanç vardır. Bu yüzden asla mutsuz girmeyin, yoksa mutsuzluğunuz çok uzun sürebilir, iyi eğlenceler, mutlu yıllar.

2024 YILBAŞI HEDİYE ÖNERİLERİ

Bazılarımız için mutfak eşyaları ve sofra aksesuarları vazgeçilmezdir. Neden yılbaşında 40 yıllık hatrı olan fincandan hediye olmasın?

Parfümler, kozmetik ürünler, makyaj kutuları ve tıraş takımları da güzel bir hediye olabilir.

Erkeğe yılbaşı hediye seçeneklerinden biri de ona hazırlattığınız özel cüzdandır. Hem taşıması kolay, hem çok şık, hem çok prestijli, hem de erkek için gerçek anlamda bir ihtiyaç olarak görülüyor. Özellikle son yıllarda erkek cüzdan modasında kredi kartlık ve kartvizitlikler oldukça popüler bir hale geldi. Siz de bu yılbaşında erkek arkadaşınıza ya da sevgilinize bu hediyeyi tercih edebilirsiniz.

Belki biraz klasik, ama hala en romantik alternatiflerden biri mum ışığında bir akşam yemeği. İster bir restoranda, isterseniz en sevdiği yemeklerden oluşan bir menü eşliğinde evde; hafif bir müzik eşliğinde bu gecenin keyfini çıkarmak elinizde.

Sevilen bir kazak ya da mont hatta çoraplar da sevilen hediyeler arasında yer alabilir.

Oyuncak denilince çocuklar akla gelse de bazılarımızın hiç büyümediğini hepimiz biliyoruz. Hem çocuklar hem de yetişkinler için oyuncak güzel bir hediye olabilir. En sevilen oyuncaklardan bir kutu hazırlayabilirsiniz.

Birlikte çekilmiş en sevdiğiniz fotoğrafları arşivden çıkarın ve bir kolaj yapın. En güzel anlarınızdan oluşan küçük bir albüm hoş bir sürpriz olabilir.

Soğuk kış günlerinde giydikçe sizi hatırlayacağı kırmızı bir kazak hatta yılbaşı ruhunu yansıtmak için bir çift geyikli çorap

Kişiselleştireceğiniz bardak kupalar ve yanında sağlık katan bitki çayları

Son yıllarda kurabiye ve çay kutuları oldukça popüler oldu. Bunu biraz daha abartmak isteyenler ya da özenli hale getirmek isteyenler kurabiyelerini kendi yapabilir.

Takı ve aksesuar denilince her ne kadar kadınlar akla gelse de artık erkekler içinde çok farklı bileklikler ve kolyeler almak mümkün.

Extreme sporları sevenler için aksiyon kameraları

 

YORUM YAZ