MENÜ

Yıldız isimlerin önceden oynadığı takımlara inanamayacaksınız!

Avrupa futbolunda yer edinen bir çok oyuncunun başarısız denemeleri de var. Bazı oyuncular altyapılarında yer aldığı kulüplerde tutunamayıp sonra büyük yıldız olurken, bazıları da kariyerini tekrar ayağa kaldırmak isterken gittiği kulüplerde iyice dibe battılar. Fanatik Gazetesi editörü Nihat Uzel sizin için geçmişe gitti ve bakalım bu yıldız isimleri o takımların formalarıyla hatırlayacak mısınız?

Arsenal taraftarlarının "Lord" lakabını taktığı bedevi forvet Nicklas Bendtner, 2012-2013 senelerinde şansını Juventus'ta denemiş ama yine hüsran yaşamıştı.

Haberin Devamı

Liverpool'da gösterdiği başarılı performansın ardından rekor bonservis bedeliyle Barcelona'nın yolunu tutan ama şu günlerde kariyeri düşüşe geçen Philippe Coutinho'nun Avrupa'daki ilk durağı Inter'di. 2008-2012 seneleri arasında Coutinho çok hatırlanmasa da Inter formasını giymişti.

Monaco'da yıldızı parlayan ve Liverpool'a transfer olan Fabinho, 2012-2013 sezonunda dünya devi Real Madrid forması giymiştir.

En iyi dönemini Atletico Madrid'de yaşayan Fernando Torres de 2014-2016 seneleri arasında Milan'da oynamış ama kötü bir performansa imza atmıştır.

Tottenham formasıyla golleri yağmur gibi atan Harry Kane 2012-2013 sezonunda bir dönem Leicester City forması giymiştir.

Manchester United'da forma giyen başarılı İspanyol oyuncu Juan Mata, 2003-2007 sezonları arasında Real Madrid altyapısında oynamıştır.

Haberin Devamı

HAZIRLAYAN / NİHAT UZEL

YORUM YAZ