MENÜ

Yasak Elma'dan nefes kesen tanıtım! Yasak Elma 67. bölüm fragmanı (VİDEO - İZLE)

FOX’un sevilen dizisi “Yasak Elma”nın 67. Bölüm tanıtım videosu yayınlandı. “Yasak Elma”, yeni bölümüyle 3 Şubat Pazartesi saat 20:00’de FOX'ta. Yasak Elma 67. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 67. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İzleyiciler merakla bu soruların cevabını bekliyordu ve Yasak Elma 67. bölüm fragmanı yayında. Yasak Elma 67. bölüm fragmanını haberimizin sonunda bulabilirsiniz.

YASAK ELMA 66. BÖLÜMDE NE OLDU?

Haberin Devamı

Şahika, Halit ve Leyla’nın yaşadığı ilişkiyi gizli tutmak için elinden geleni yapıp, etrafındakileri yanlış yönlendirir. Yıldız ve Ender, bu zokayı yutar ve Leyla konusunda rahatlarlar. Halit, Nadir’in büyük bir sırrını öğrenir ve onu tehdit eder. Nadir ise Halit’in tehdidine karşı hazırlıklıdır ve beklenmedik hamlesini yaparak Halit’i köşeye sıkıştırır.

YASAK ELMA 67. BÖLÜM FRAGMANINDA NELER VAR?

Yayınlanan Yasak Elma 67. yeni bölüm fragmanında Halit'in Yıldız'a karşı her geçen gün kötüleşen tutumunun ardında başka bir kadın yani Leyla vardır. Leyla ve Halit arasında ilerleyen aşk başka bir boyuta taşınır. Halit'i takip eden Yıldız, Halit ve Leyla'yı evde basacaktır.

YASAK ELMA DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Haberin Devamı

Şevval Sam: Ender

Talat Bulut: Halit

Eda Ece: Yıldız

Nesrin Cavadzade: Şahika

Barış Kılıç: Kaya

Tuvana Türkay: Leyla

Şafak Pekdemir: Zehra

YORUM YAZ