MENÜ

Yasak Elma 75. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 74. son bölüm izle

FOX TV'nin reytingleri alt üst eden dizisi Yasak Elma, 74. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Heyecanla takip edilen Yasak Elma dizisinin 74. bölümünde Ender Şahika'nın yaptığı hain planı anlar ve hayatlarından çıkarmak için elinden geleni yaptı. Halit’in Yıldız'ı geri kazanmak için yaptığı hamle ise ortalığı karıştırdı. Peki, Yasak Elma 75. yeni bölüm fragmanı ve 74. son bölüm izleme linki yayınlandı mı? Detaylar haberimizde.

Yasak Elma dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Yasak Elma'nın 75. yeni bölüm fragmanı 74. bölümün bitmesi üzerine izleyiciler tarafından aratılmaya başladı. 23 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan 74. bölümünde Ender Şahika'nın yaptığı hain planı anlar ve hayatlarından çıkarmak için elinden geleni yaptı. Ancak Şahika'nın kendini kurtarmak için ettiği teklif ona cazip geldi.

Haberin Devamı

Yasak Elma 75. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma dizisinin 75. yeni bölüm fragmanı henüz gelmedi. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimiz güncellenecektir.

Yasak Elma 74. bölüm özeti

Yıldız, Kerim’in yeni CEO olduğunu öğrenmenin şaşkınlığını yaşarken onun Şahika tarafından işe alındığını öğrenip ondan uzak kalmaya çalışır. Ender Şahika’nın yaptığı hain planı anlar ve hayatlarından çıkarmak için elinden geleni yapar. Ancak Şahika’nın kendini kurtarmak için ettiği teklif ona cazip gelecektir. Halit ise Yıldız’ı geri kazanmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır ama Yıldız’ın kafası çoktan karışmıştır.

YASAK ELMA 74. SON BÖLÜM İZLE

Yasak Elma dizisinin konusu ne?

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur.

Haberin Devamı

Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.

YORUM YAZ