MENÜ

Ozan Tufan, Alpaslan Öztürk, Cenk Tosun ve daha niceleri...

Sosyal medya hemen hemen herkesin günde en az bir kere ziyaret ettiği renkli bir dünya adeta. Günümüzde kullanmayanların sayısı da bir hayli az... Hal böyle olunca ünlü isimlerdeki ufak değişikler bile büyük olay yaratabiliyor. Spor dünyasında fiziksel değişime uğrayan isimler az olsa da hiç yok değil. Bu futbolcuların bazıları sessiz sedasız değişim yaşadığı için şanslı gibi görünse de geçmişini silemiyor. Değişim geçiren futbolcuların arşivden çıkan fotoğrafları ve sosyal medyada gündem olan yenileri... Eski hallerine çok şaşıracaksınız.

Sosyal medya hemen hemen herkesin günde en az bir kere ziyaret ettiği renkli bir dünya adeta. Günümüzde kullanmayanların sayısı da bir hayli az... Hal böyle olunca ünlü isimlerdeki ufak değişikler bile büyük olay yaratabiliyor.

Haberin Devamı

Futbolcular arasında fiziksel değişime uğrayan isimler az olsa da hiç yok değil. Bu futbolcuların bazıları sessiz sedasız değişim yaşadığı için şanslı gibi görünse de geçmişini silemiyor. Değişim geçiren futbolcuların arşivden çıkan fotoğrafları ve sosyal medyada gündem olan yenileri... Eski hallerine çok şaşıracaksınız.

Çok uzağa gitmeden Ozan Tufan'la başlayalım. Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı yakın geçmişte yüzündeki beni aldırmış ve sosyal medyada çok konuşulmuştu. Futbolcunun yeni imajını beğenenler de oldu eleştirenlerde...

Göztepe'nin transfer döneminde çok konuşulan yıldız ismi Alpaslan Öztürk de fiziksel değişim yaşayan futbolcular arasında. Ebru Şancı ile evlendikten sonra kariyerinde adeta level atlayan Alpaslan Öztürk, kısa süre önce burnunu yaptırmıştı. Yeni görünümüyle adeta başka biri olan Alpaslan Öztürk'ün son hali oldukça beğenildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta oynadığı dönemde performansının yanı sıra dökülen saçlarıyla da dikkat çeken Cenk Tosun, saç ektirerek adeta 10 yaş gençleşmişti. Eşi Ece Ak ile nişanlandıktan sonra saç ekimi yaptırma kararı alan Cenk Tosun'un yeni görüntüsü, aldığı kararın ne kadar doğru olduğunu doğrular nitelikte.

Avrupa'da da yaptırdıkları estetik operasyonlarla çok konuşulan isimler de var. Bunlardan biri de Gareth Bale. Kulaklarının şeklinden rahatsızlık duyan Bale, değişim için operasyon yaptıran isimler arasında.

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'da değişim yaşayan isimlerden biri. Diş yapısından memnun olmayan yıldız futbolcunun, kariyerinin ilk yıllarında dişlerini yaptırdığı biliniyor. Ronaldo'daki değişim bununla da sınırlı değil. Portekizli yıldızın dudak çevresindeki kırışıkların azaldığını ve yıllar içinde burnundaki değişimi de gözlemlemek mümkün.

Futbolcuların büyük çoğunluğunda ufak da olsa değişimler mevcut. Çok konuşulanları sizlerle paylaştık. Sıraladığımız bu isimlerin yanına burun ameliyatı olan Alper Potuk'u, Erkan Zengin'i ve Serdar Aziz'i de ekleyebiliriz.

Gizem Ekici / Fanatik.com.tr

YORUM YAZ