MENÜ

Hem evde kalıp hem de yağ yakmak çok kolay!

Evde yağ yakabilmenin en kolay yolu nedir? Evde Zumba yapılabilir mi? Evde nasıl kilo verilir? Dünyada ve ülkemizde etkisini gösteren yeni tip corona virüse karşı yetkililerce yapılan ‘Evde Kal’ çağrısına uyan ve spor yapmak isteyenler için müjdeli bir haber daha! Hem eğlenerek kalori yakmanıza hem de yeni şarkılar keşfedebileceğiniz, enerjinizi en yüksek seviyeye çıkarabileceğiniz son zamanların popüler sporu olan Zumba, evinize kadar geliyor.

Evden kilo vermek mümkün mü? Corona virüs salgını sebebiyle evde kaldığımız bu günlerde nasıl spor yapabiliriz? Evde zumba nasıl yapılır? İşte tüm detaylar...

Haberin Devamı

Yeni tip corona virüs (COVID - 19) tehdidine karşı evde durduğumuz şu günlerde hem eğlenmek hem de kalori yakmak istemez misiniz? Zumba eğitmeni İlknur Aydın Varsın, derslerini spor yapmak isteyen herkesin erişimine açıyor. Peki bu derslere nasıl katılabilirsiniz? Yapmanız gerekenler Zoom App indirmek ve Instagram’dan zumbawithilknur adresini takip ederek aşağıda paylaşacağımız gönderinin altına yorum bırakmak!

https://www.instagram.com/p/B-HG7YYh8wA/ .
YORUM YAZ