MENÜ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 180. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO 179. son bölüm izle

ATV ekranlarında yayınlanan (EDHO) Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 2 haftalık aranın ardından diziseverler ile buluştu. Hızır Çakırbeyli, Tipi’nin hayatını kurtarmaya çalışırken aldığı acı haberle yıkıldı. Hayriye Ana'nın ani ölümü, Çakırbeyli ailesinin adeta boşa düşmesine sebep oldu. Hayriye Ana karakterine hayat veren Sabina Toziya, beyninde tümör çıkması nedeniyle diziden ayrıldı. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 180. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179. son bölüm izleme linki ve yeni bölüm ile ilgili detaylar haberimizde.

ATV ekranlarında yayınlanan ve reytinglerde zirvede yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bu hafta ekranlara gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. 2 hafta ara veren dizi, 179. bölümü ile ATV ekranlarında yayınlandı. Hayriye Ana karakterine hayat veren Sabina Toziya’nın ayrılığı ekranlara geldi. Geçtiğimiz gün gelen son dakika haberiyle 72 yaşındaki usta oyuncunun yapılan tetkikler sonucunda beyninde tümör olduğu bildirilmişti. Bu haber sonrasında ameliyat olan oyuncunun diziden ayrıldı. Hızır, Tipi’nin hayatını kurtarmaya çalışırken aldığı acı haberle adeta dünyası karardı. Hayriye Çakırbeyli’nin ölümü Hızır’ın büyük bir boşluğa düşmesine neden oldu.

Haberin Devamı

EDHO 179. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179. bölüm özeti

Hızır Çakırbeyli, kadim dostu Tipi'nin hayatını kurtarmaya çalışırken aldığı acı haberle dünyası kararır. Çakırbeyli ailesinin çınarı, ailesi ve sevdiklerini korumak için aldığı kararlarla herkesin saygısını kazanan Hayriye Çakırbeyli, hakkın rahmetine kavuşur. Bu olay, tüm ailede şok etkisi yaratırken en çok da Hızır Çakırbeyli'yi boşluğa düşürür. Hızır Çakırbeyli, annesinin vefatını hazmetmeye çalışırken bir yandan da içlerindeki hainle uğraşır. İhanet eden Ebru'ya adım adım yaklaşan Hızır Çakırbeyli, namlunun ucundadır.

Ebru ise Hızır Çakırbeyli'yi ortadan kaldırmak için hizmetinde olduğu şebekeden izin ister.Masada yaptığı hamlelerle Çakırbeyliler ve dostlarını köşeye sıkıştıran Korkmazlar, Kimsesiz Doğan'ın geri gelmesiyle şok yaşarlar. Hamdi Korkmaz ve Yaman Korkmaz'ı adeta diken üstünde bırakan Doğan Baba, yaptığı hamlelerle Alpaslan'ın da elini kuvvetlendirir.Babası İdris yüzünden Didem'e talip olan ve aldığı olumsuz dönüşten sonra gurur yapan Kaya ise Didem'in peşine düşer. Gözünü karartan Kaya, Haşmet Façalı'nın evine baskın yapar. Ama işler istediği gibi olmayacaktır.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 180. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 180. yeni bölüm fragmanı henüz gelmedi. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimiz güncellenecektir.

EDHO konusu ne?

Türkiye'nin en güçlü ailesi olan Çakırbeyliler'in karşısında bu sefer daha zorlu bir sınav vardır: Avrupa'nın en büyüğü olmak. Bakalım güç savaşlarında kazanan taraf kim olacak, dünyayı sömüren güçler mi, onlara başkaldıran Çakırbeyliler mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları

Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli)

Sanem Çelik (Ceylan Çakırbeyli)

Ali Sürmeli (Doğan Baba)

Yunus Emre Yıldırımer (Alparslan Çakırbeyli)

Hüseyin Avni Danyal (Tufan)

Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli)

Turgay Tanülkü (Şahin Ağa)

Yalçın Hafızoğlu (Hızır Ali Çakırbeyli)

Engin Benli (Yaman Korkmaz)

Emir Benderlioğlu (Behzat Façalı)

Haberin Devamı

Ceren Benderlioğlu (Ömür Çakırbeyli)

Pelin Akil (Bahar)

Sevil Akı (Emine Façalı)

Muhammed Cangören (Hamdi Baba)

Savaş Özdemir (Tipi)

YORUM YAZ