MENÜ

EDHO 179. yeni bölüm fragman izle | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm nezaman?

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümü ile ekranlara geri dönüyor. 2 haftalık aranın ardından takipçileri ile buluşacak EDHO'nun 179. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan son bölümün finalinde Ceylan Çakırbeyli, çantasındakini sırdaşı Ebru'ya mı yoksa eşini elinden alan Bahar'a mı doğrultacağına henüz karar vermemişti. Yeni bölümde Hayriye Ana'nın vefat ettiği ve Hızır'ın 'Şimdi öksüz kaldık.' dediği sahne fragmana damga vurdu. Yeni bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından diziyi sıkı bir şekilde takip eden izleyiciler ''Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman?'' sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar...

ATV ekranlarında yayınlanan ve reytinglerde zirvede yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bu hafta ekranlara gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. 2 hafta ara ekranlara ara veren EDHO, geri dönüyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanı ise oldukça dikkat çekici. Son bölümde ihaneti kaldıramayan Tipi'nin Rafet'i boğması masadaki dengeleri yeniden bozdu. Son olarak Ebru'nun hainliğinin ortaya çıktığı ve Hızır masaya gelerek masanın 14. kuralını hatırlatarak kendisinin infaz edilmesini istediği bölüm sonrası heyecan artmıştı. Yayınlanan son bölümün finalinde Ceylan Çakırbeyli, çantasındakini sırdaşı Ebru'ya mı yoksa eşini elinden alan Bahar'a mı doğrultacağına henüz karar vermemişti. Fragmanda Hayriye Ana'nın vefat ettiği gözlenirken, Hızır'ın 'Şimdi öksüz kaldık.' dediği sahne dikkat çekti.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman?

Yılbaşı nedeniyle ara veren EDHO, geçtiğimiz hafta da Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçının ATV'de olması nedeniyle ekranlara gelememişti. 2 haftalık aranın ardından diziseverer ile buluşacak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 179. bölümü 19 Ocak Salı günü kaldığı yerden devam edecek.

EDHO 179. yeni bölüm fragman izle

EDHO 179. yeni bölümden kareler

EDHO 179. yeni bölüm fragman izle | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm nezaman

EDHO 179. yeni bölüm fragman izle | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm nezaman

EDHO 179. yeni bölüm fragman izle | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm nezaman

EDHO 179. yeni bölüm fragman izle | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm nezaman

EDHO 179. yeni bölüm fragman izle | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm nezaman

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler oldu?

İhaneti kaldıramayan Tipi'nin hamlesi masadaki dengeleri yeniden bozar. Alpaslan'ın kararında çoğunluğu yakalayan Yaman Korkmaz, aynı çoğunluğu masa kurallarına uymayan Tipi'nin oylamasında yakalamak ister. Tipi'yi ortadan kaldırmak için İlyas Çakırbeyli'den masayı toplamasını talep eder. Yaman Korkmaz, bir yandan da Babası Hamdi Korkmaz'la birlikte Hızır ve Alpaslan Çakırbeyli'nin ortadan kaldırılması için de plan yapar.

Haberin Devamı

Hızır Çakırbeyli ise dostu Tipi'nin hayatını kurtarmak için mücadele eder. Hızır Çakırbeyli'nin yaptığı planda en büyük sorun ise hayatını kurtarmaya çalıştığı dostu Tipi'dir. Gönül'üne kavuşmak için sabırsızlanan Tipi, Hızır Çakırbeyli'nin işini zora sokar. Çakırbeyli ailesinin yanı sıra Façalı ailesinde de ortalık durulmaz. Emine Façalı, masada kardeşi Tipi'nin oylamasında eller kalkmaması için Haşmet ve Behzat Façalı'yı sıkıştırır.

Hızır Çakırbeyli, Tipi'nin hayatını kurtarmaya çalışırken bir yandan da içlerindeki haini bulmak için plan yapar. Okların Bahar'ı göstermesinden rahatsız olan Hızır Çakırbeyli'nin yine de içine kurt düşer. Haini ortaya çıkarmak için Ceylan Çakırbeyli ile birlikte plan yapan, Hızır Çakırbeyli, adım adım haine yaklaşır. Çakırbeyli ailesi ve dostları ise en büyük darbeyi her sırlarını bilen ve her zaman yanlarında olan Avukat Ebru'dan alacaklardır.

Ceylan Çakırbeyli, çantasındakini sırdaşı Ebru'ya mı yoksa eşini elinden alan Bahar'a mı doğrultacağına henüz karar vermemiştir.

YORUM YAZ