MENÜ

Çukur 77. bölüm fragmanı (ÇUKUR 77. BÖLÜM İLK SAHNE)

Çukur dizisi 77. bölüm fragmanı şimdiden çok yoğun ilgi görüyor. Çukur 76. bölüm özeti izleyiciler tarafından her zamanki gibi yoğun bir trafikle izlendi. Dizinin yeni bölümü için google araştırmaları yüksek oranda. Dizinin sadık izleyicileri, şimdiden Çukur 77. bölüm fragmanı merak ediliyor. Çukur 3.sezon 10.bölüm ilk sahne ve dizinin karakterleriyle ilgili detaylı bilgiler de bu içeriğimizde.

Çukur dizisi izleyici kitlesi tarafından yayınlandığı her hafta yoğun ilgi görüyor. 3. sezonu yayınlanan dizinin son bölümü de her zamanki sadık izleyicileri tarafından büyük bir ilgiyle takip ediyor. Çukur dizisi 76. bölümü 18 Kasım Pazartesi akşamı izleyicisiyle buluştu. Peki Çukur 77. bölüm fragrmanı yayınlandı mı? Yayınlandıysa ilk sahnede neler oluyor? Dizinin izleyicileri bu iki soruya yanıt arıyor.

Haberin Devamı

ÇUKUR 3. SEZON 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Annesini almak için Koçovalılar’a misafir olan Azer, ilk kez Koçovalı ailesini tanıştı. Yamaç’ın Fadik’i kurtarması Azer-Yamaç karşılaşmasına yeni bir boyut kazandırdı. Fadik’in ve Efsun’un itirazlarına aldırmayan Azer ve Yamaç’ın kavgası nefesleri kesti. Geri dönüşü olmayan bir yola giren Akın eski müttefiklerinden yardım isterken annesiyle yaşadığı yüzleşme yeni soru işaretleri doğurdu. Bir sonraki adımı merakla beklenen Cumali’yle ilgili duyduklarından sonra harekete geçen Damla çok büyük bir sürprizle karşılaştı. Vartolu, Ziya’ya bir adım daha yaklaşmak için Celasun ve Meke’nin yardımını aldı. Vartolu ve Ziya’nın karşılaşması ise büyük heyecana sahne oldu.

Haberin Devamı

Çukur 77. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ekranların fenomen dizisi Çukur da heyecan ve gerilimin dozajı artıyor. Merakla beklenen Çukur 3. Sezon 10. Bölüm fragmanı yayınlandı. Vartolu Saadettin, hapishaneden çıkacak mı? Yamaç ve Azer arasında barış olacak mı? Karaca, Azer’e aşık mı? Çukur’u bekleyen tehlike nedir? İşte Çukur 77. bölüm fragman...

ÇUKUR OYUNCULARI

Aras Bulut İynemli: Yamaç Koçovalı

Perihan Savaş: Sultan Koçovalı

Erkan Kolçak Köstendil: Vartolu Salih

Öner Erkan: Selim Koçovalı

Rıza Kocaoğlu: Aliço

Kubilay Aka: Celasun

Necip Memili. Cumali Koçovalı

ÇUKUR YENİ SEZON OYUNCULARI

Çukur dizisine yeni oyuncuları arasında Hazal Subaşı ve Damla Sönmez yer alıyor. Ayrıca usta oyuncular Nur Sürer, Meral Çetinkaya ve Salih Kalyon katıldı.

Çukur dizisinin konusu nedir?

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır.

YORUM YAZ