MENÜ

Ankaragücü-Başakşehir maçı yorumu: Başekşehir galibiyete yakın taraf!

Süper Lig'in 28. haftası MKE Ankaragücü ile Medipol Başakşehir arasında oynanacak karşılaşmayla başlayacak. Lig'de heyecanın dozu gittikçe artarken, zirve yarışındaki Başakşehir deplasmandan üç puan almayı hedefliyor. Yazarımız Serkan Akcan, zirve yarışı açısından son derece önemli o olan bu karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Başakşehir, ligin ikinci yarısında bambaşka bir futbol ortaya koyan Ankaragücü'ne konuk oluyor. Geçtiğimiz haftayı 3 puanla kapatan Başakşehir yoluna galibiyetle devam etmek istiyor. Düşme hattında yer alan Ankaragücü ise puan veya puanlar alarak yükselişe geçmeyi hedefliyor.. Düşme hattında ve liderlik yarışında taşları yerinden oynatabilecek bu kritik mücadele öncesi yazarımız Serkan Akcan değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Akcan, "Başakşehir bu yıl şampiyonluğun büyük favorisi. Geçen yıl son 7 haftaya girildiğinde 7-8 puan öndeyken seyircisiz oynamanın ve kamu desteğinin olmamasının dezavantajını yaşamıştı. Bu sene salgın arasından sonra maçların seyircisiz oynanması ibreyi Başakşehir'e çevirdi. Ben Ankaraspor'a karşı Başakşehir'i galibiyete daha yakın görüyorum." dedi.

YORUM YAZ