MENÜ

Twitter kullanım limiti aşıldı ve tweetler şu anda alınamıyor hatası ne demek? Twitter kullanım limiti aşıldı sorunu nedir, çözümü nasıl? Twitter çöktü mü, ne zaman düzelecek?

Milyonlarca kullancısı olan Twitter'da erişim sorunu yaşanıyor. Twitter'da girmek isteyen çok sayıda 'kullanım limiti aşıldı' sorunuyla karşı karşıya kalmakta. Bu gelişmenin ardından Twitter'la ilgili araştırmalar sıklaşırken 'Twitter kullanım limiti aşıldı ne demek? Twitter kullanım limiti aşıldı sorunu nedir, çözümü nasıl? Twitter çöktü mü, ne zaman düzelecek?' sorularının yanıtları da merak konusu oldu. Ayrıca Twitter’ın sahibi Elon Musk, kullanıcıları kızdıracak bir adım daha attı.

Twitter kullanım limiti aşıldı ve tweetler şu anda alınamıyor hatası ne demek? Twitter kullanım limiti aşıldı sorunu nedir, çözümü nasıl? Twitter çöktü mü, ne zaman düzelecek?

Twitter'da erişim sorunu yaşanırken kullanıcılar, 'Kullanım limiti aşıldı, Üzgünüz, takip limitine takıldın. Lütfen biraz bekle, sonra tekrar dene' uyarı ekranıyla karşı karşıya kalıyor. Milyonlarca kullanıcı, sorunun geçici olduğunu düşünürken, Twitter’ın sahibi Elon Musk, yeni kuralları uygulamaya başladıklarını duyurdu. Musk, Twitter’daki aşırı veri çekimini ve sistem manipülasyonlarını önlemek için geçici sınırlar uyguladıklarını açıkladı.

Haberin Devamı

Twitter çöktü mü, ne zaman düzelecek?

Elon Musk, sahibi olduğu Twitter'da kullancılar için gönderi okuma sınırı getirdi. Twitter'da bir günde onaysız hesaplar 600 tweet, onaylı hesaplar ise 6000 tweet görüntüleyebilecek.

Twitter kullanım limiti aşıldı ve tweetler şu anda alınamıyor hatası ne demek? Twitter kullanım limiti aşıldı sorunu nedir, çözümü nasıl?

Milyonlarca sosyal medya kullanıcısının girdiği Twitter'da erişim sorunu yaşandı. Kullanıcılar, hesaplarına erişemedi ve 'kullanım limiti aşıldı' uyarısıyla karşılaştı. Elon Musk, Twitter'a yeni düzenlemeler uyguladıklarını duyurdu. Musk, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada “Aşırı veri kazıma ve sistem manipülasyonu düzeylerini ele almak için geçici sınırlar uyguladık” dedi. Musk'ın açıklamasına göre Twitter'daki kullanıcılar hesaplarının özelliklerine göre belli sayıda tweet görüntüleyebilecek.

Haberin Devamı

HESAPLARA GÖRE TWEET SINIRLARI

Elon Musk, paylaşımında şunları belirtti:

* Twitter’da geçici sınırlar uyguladık.

* Onaylanmış hesaplar günde 6000 gönderi okumakla sınırlandırıldı.

* Onaylanmamış hesaplar günde 600 gönderi.

* Yeni onaylanmamış hesaplar günde 300 gönderi.

Twitter mavi tik ücreti ne kadar, kaç TL?

Elon Musk, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Twitter'ın mavi onay işareti olan veya olmayanlar için mevcut lordlar/köylüler sistemi saçmalık. Bu işaret ayda 8 dolar.” ifadesini kullanmıştı. Söz konusu rakamın ülkeden ülkeye değişebileceğini belirten Musk, ayda 8 dolar ödeyen kişilerin, birçok alanda platformda öne çıkacağını, daha uzun video ve ses paylaşabileceğini ve yarı oranda reklam göreceğini aktarmıştı.

Musk, “Bu yöntemle içerik üreticilerini ödüllendirmesi için Twitter'a bir gelir kapısı açılacak.” ifadesine yer vermişti. Kullanıcıların hesap adının yanında ücretsiz olarak bulunan doğrulama işareti ‘mavi tik'in tamamen kaldırılacağını açıklayan Elon Musk, Twitter Blue kullanıcısı olmayan doğrulanmış hesapların “mavi tik’ini” nisan ayında kaldırmıştı.

Böylece Twitter Blue için aylık 8 dolar ücret ödemeyen çok sayıda kuruluş ve ünlü ismin doğrulanmış onay işaretleri silinmiş oldu.

Haberin Devamı

Twitter Blue Türkiye fiyatı ne kadar, kaç TL?

Bireyler ve içerik üreticileri aylık 150 TL, yıllık ise 1570 TL’ye Twitter Blue aboneliği satın alabiliyor. İşletmeler, devlet kurumları, kâr amacı gütmeyen kuruluşlar da ayda 19 bin 100 TL’ye Twitter Blue aboneliğine sahip olabilir.

YORUM YAZ