MENÜ

TMOK'tan Fanatik'e Fair-Play Ödülü

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından her yıl düzenlenen Türkiye Fair Play Ödülleri’nin 2022 yılı kazananları belli oldu. Fanatik Gazetesi İstihbarat Şefi Hüseyin Sakarya Sportif Fair Play Tanıtım Dalı Büyük Ödülü’ne layık görüldü.

TMOK'tan Fanatik'e Fair-Play Ödülü

“İyiye, doğruya, güzele” sloganı ile bu yıl 41’ncisi düzenlenen Türkiye Fair Play Ödülleri’nin kazananları TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar ve Komisyon Başkan Yardımcıları Sevim Güllü ile Remzi Yılmaz’ın katılımıyla Olimpiyatevi’nde düzenlenen basın toplantısında açıklandı.

Haberin Devamı

Kariyer, davranış, tanıtım ve toplumsal dallarda büyük ödül, şeref diploması ve kutlama mektubu kazanan isimler, gerekçeleri ile birlikte duyuruldu. Büyük Ödülleri Kariyer dalında AIPS Avrupa Genel Sekreteri Murat Ağca, Davranış dalında Antrenör Ebru Kavzan, Tanıtım dalında Fanatik Gazetesi İstihbarat Şefi Hüseyin Sakarya kazandı.

Pandemi koşulları ile 3 yıldır tören düzenlenmeden bireysel olarak verilen ödüller, bu yıl eylül ayında Olimpiyatevi’nde düzenlenecek büyük törenle sahiplerine takdim edilecek.

YORUM YAZ