MENÜ

Son dakika! İskenderunspor'un kaleci antrenörü Uğur Kurt depremde hayatını kaybetti

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizde hissedilen 7.7 şiddetindeki depremde İskenderun'da bulunan TFF 3. Lig ekiplerinden İskenderunspor'un kaleci antrenörü Uğur Kurt'tan acı haber geldi. Tecrübeli antrenör depremde hayatını kaybetti. Medipol Başakşehir, bir dönem turuncu-lacivertlilerin akademisinde de görev alan İskenderunspor Kaleci Antrenörü Uğur Kurt'un vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

Son dakika! İskenderunspor'un kaleci antrenörü Uğur Kurt depremde hayatını kaybetti

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizde hissedilen 7.7 şiddetindeki depremde İskenderun'da bulunan TFF 3. Lig ekiplerinden İskenderunspor'un kaleci antrenörü Uğur Kurt'tan acı haber geldi.

Haberin Devamı

İskenderunspor'un atletik performans antrenörü Halil İbrahim Sönmez aynı binanın enkazından çıkarılsa da kaleci antrenörü Uğur Kurt'a bugüne kadar ulaşılamamıştı. Tecrübeli antrenörün enkaz altında vefat ettiği öğrenildi.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ AÇIKLADI

Medipol Başakşehir, bir dönem turuncu-lacivertlilerin akademisinde de görev alan İskenderunspor Kaleci Antrenörü Uğur Kurt'un vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

İstanbul ekibinin başkanı Göksel Gümüşdağ, "Akademimizde de görev almış, son olarak İskenderunspor'un kaleci antrenörü olarak çalışan Uğur Kurt'un vefat haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Hocamıza Yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

KULÜP DE ACI HABERİ DUYURDU

TFF 2.Lig'de mücadele eden İskenderunspor Uğur Kurt'un vefat ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Türk futbolunun değerli ismi, kaleci antrenörümüz Uğur Kurt'u yaşanılan deprem felaketinde kaybetmenin derin üzünütsünü yaşıyoruz. Merhum Uğur Kurt hocamıza Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileriz. Seni unutmayacağız hocam... Daima kalbimizdesin..." denildi.

 

GALATASARAY'DAN TAZİYE MESAJI

Galatasaray'dan da taziye mesajı yayınlandı.

Sarı Kırmızılı ekibin resmi internet sitesinde yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

Bir dönem kulübümüzde de kaleci antrenörü olarak görev alan, İskenderunspor'un kaleci antrenörü Uğur Kurt'un vefat haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Kurt’a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, İskenderunspor’a ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz.

Son dakika İskenderunsporun kaleci antrenörü Uğur Kurt depremde hayatını kaybetti

FEDERASYONDAN BAŞSAĞLIĞI 

Türkiye Futbol Federasyonu da Uğur Kurt'un depremde vefat etmesinin ardından sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı.

TFF'den yapılan açıklamada, "TFF 2. Lig kulüplerinden İskenderunspor'un kaleci antrenörü Uğur Kurt'un ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Uğur Kurt'a Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve İskenderunspor camiasına başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

 

GALATASARAY'DA DA GÖREV YAPTI

Uğur Kurt kariyerinde Zeytinburnu, Galatasaray, Sarıyer, Boluspor, Karagümrük, Manisaspor, İstanbulspor ve Başakşehir'de görev almıştı.

 

Son dakika İskenderunsporun kaleci antrenörü Uğur Kurt depremde hayatını kaybetti

YORUM YAZ