MENÜ

Mutlu Özil kimdir? Özil ailesinin reisi

Fenerbahçe - Mesut Özil temaslarında yaptığı paylaşımla transferin seyrini apayrı bir noktaya çeken Mutlu Özil kardeşi Mesut Özil'in kariyerine yön veren isimlerden. Family&Football şirketinde stratejik kararlarda önemli rol oynayan Mutlu Özil, başta Mesut olmak üzere ailenin tüm fertlerine önderlik ediyor. Baba Mustafa Özil ile yolların ayrılmasının ardından sorumlulukları artan Mutlu Özil, Mesut Özil - Fenerbahçe pazarlıklarında da önemli bir rol oynuyor. Mutlu Özil'in, hem aile içinde hem de Mesut'un ortaklıklarının bulunduğu şirketlerde önemli rolleri bulunuyor.

Mutlu Özil kimdir? Özil ailesinin reisi

Mesut Özil - Fenerbahçe birlikteliği için geri sayım sürerken, ağabey Mutlu Özil'in yaptığı paylaşım Sarı-Lacivertli taraftarların nabzını daha da yükseltti. Fenerbahçe taraftarı, gözünü kulağını İngiltere'ye çevirip Arsenal ile Mesut Özil arasındaki pazarlıkların son bulmasını beklerken ağabey Mutlu Özil sosyal medya hesabından çok önemli bir paylaşım yaptı. Instagram hesabından Fenerbahçe logosunu koyarak göz kırpan Mutlu Özil, artık Fenerbahçe - Mesut Özil birlikteliğinin çok yakın olduğu müjdesini de verdi. Peki Mutlu Özil kimdir ve Mesut Özil'in kariyer planlamasında ne derece etkili. Bu soruların cevabı ve Mutlu Özil ile ilgili merak edilenleri derledik.

Haberin Devamı

Mutlu Özil kimdir?

Mutlu Özil, Özil ailesinin reisi konumunda. Baba Mustafa Özil'in aileden kopmasının ardından ailenin en büyük çocuğu olarak önemli kararların alınmasında başrol oynadı. Mesut Özil'in bağlı olduğu menajerlik şirketi Family&Football'un kurucu ortaklarından olan Mutlu Özil, hem Mesut'un kariyer planlamasında hem de Özil ailesine ait önemli kararlarda rol oynayan en önemli isim. Mesut'un menajeri Dr. Erkut Söğüt de Mesut'un kariyer planlamasında ve stratejik kararlarda Mutlu Özil ile istişare ederek planlamalar yapıyor. Mutlu Özil, halihazırda anne Gülizar Özil ile kızkardeşlerinin yaşamlarıyla da yakından ilgileniyor.

Mesut Özil ile Fenerbahçe arasındaki anlaşmanın resmiyete kavuşmasının ardından Mutlu Özil'in de Türkiye'de önemli bir mesai yapması bekleniyor.

YORUM YAZ