MENÜ

İlayda Şeker'den İsmail Balaban itirafı

'Survivor 2021' sezonunda başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen İlayda Şeker ve İsmail Balaban çiftinden yeni kareler geldi. Takipçileriyle soru-cevap yapan İlayda Şeker, İsmail Balaban'ın kucağında verdiği pozla dikkat çeken bir itirafta bulundu.

İlayda Şeker'den İsmail Balaban itirafı

'Survivor 2021' şampiyonu İsmail Balaban, adadan döndükten sonra nişanlısı Gamze Atakan ile yollarını ayırmıştı. Balaban, kısa süre sonra gönlünü yarışmadaki takım arkadaşı İlayda Şeker'e kaptırmıştı.

Haberin Devamı

Instagram hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtlayan İlayda Şeker, İsmail Balaban ile verdiği pozları paylaşmayı ihmal etmedi.

TAKİPÇİLERİNDEN GELEN SORULARI YANITLADI

Şeker, ''Üç ortak özelliğiniz?'' sorusuna ''Allah seni inandırsın, bir tane bile ortak özelliğimiz yok'' yanıtını verdi. Bir takipçisinden gelen ''Ne zaman başladı? Hiç fark etmedik'' sorusunu da yanıtsız bırakmayan İlayda Şeker, ''Biz de anlayamadık. Elmalı güreşlerine gelmiştim oysa ki'' ifadelerini kullandı.

EVLİLİĞE YEŞİL IŞIK YAKTI

Survivor şampiyonu İsmail Balaban'ın, sevgilisi İlayda Şeker'e araba hediye ettiği öne sürülmüştü. İlayda Şeker, kendisine yöneltilen ''Beş yıl sonra kendini nerede görüyorsun?'' sorusuna ''Antalya Elmalı'da'' yanıtı vererek, evliliğe yeşil ışık yakmıştı.

YORUM YAZ