MENÜ

Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında? Hazar Ergüçlü nereli, evli mi? Hazar Ergüçlü'ün hayatı...

Medcezir dizisi ile üne kavuşan, Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı 'Simay' karakteri ile televizyonda görünmeye Hazal Ergüçlü, devam eden süreçte birçok önemli projede yer aldı. Instagram hesabını aktif kullanan ve iddialı pozları ile zaman zaman gündem olan başarılı oyuncu, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'de sahne alacak. Peki, Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında? Hazar Ergüçlü nereli, evli mi? Hazar Ergüçlü'ün hayatı ile ilgili detaylar haberimizde.

Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında? Hazar Ergüçlü nereli, evli mi? Hazar Ergüçlü'ün hayatı...

Medcezir dizisinde Eylül, Kuzey Güney dizisinde Simay karakterine hayat vererek televizyonlarda görünmeye başlayan Hazal Ergüçlü, O Ses Türkiye 2022 Yılbaşı Özel kadrosunda yer alan isimlerden. Ergüçlü, sosyal medyayı da aktif olarak kullanan ünlülerden. Başarılı oyuncu, paylaştığı iddialı gönderilerle beğeni yağmuruna tutuluyor. Hazal Ergüçlü'nün O Ses Türkiye'de sergileyeceği performans şimdiden merak konusu. Peki, Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında? Hazar Ergüçlü nereli, evli mi? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında? Hazar Ergüçlü nereli, evli mi?

Hazar Ergüçlü 1 Ocak 1992'de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde doğmuştur. Kıbrıs Türkü oyuncudur. Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başlamıştır.

Haberin Devamı

Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında Hazar Ergüçlü nereli, evli mi Hazar Ergüçlüün hayatı...

Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırmıştır. Haziran 2016'da Star TV'de başlayan Yüksek Sosyete dizisinde Cansu Koran karakterini canlandırdı.

Kasım 2017'de başlayan Hayat Sırları adlı dizide Seher Kuzgun karakterini canlandırdı.

Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında Hazar Ergüçlü nereli, evli mi Hazar Ergüçlüün hayatı...

İlk sezonu Aralık 2018'de yayımlanan Netflix yapımı Hakan: Muhafız dizinin ilk dört sezonunda Zeynep karakterini canlandırdı. Alev Alev dizisinde Çiçek Görgülü karakterine Çiçek Görgülü karakterine hayat veren Ergüçlü, 2020'de Menajerimi Ara, 2021'de ise Saklı'da izleyici karşısına çıktı.

YORUM YAZ