MENÜ

Elif Aksu ile Real Madrid'li Vinicius JR aşk mı yaşıyor? Magazin dünyasından son gelişmeler!

Real Madrid'in tecrübeli sol kanat oyuncusu Vinicius Jr, Barcelona'yı 2-0 mağlup ettikleri karşılaşma sonrası galibiyeti Türk model Elif Aksu ile birlikte kutlamıştı. Oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük merak uyandırdı. Peki ikilinin arasında yaşananlarda son durum ne? Fanatik Tv'nin yeni programı FanZin'de ise bu olay ve spor magazininde öne çıkan diğer olaylar editörlerimiz tarafından masaya yatırıldı. İşte YouTube'da yayınlanan FanZin!

Elif Aksu ile Real Madrid'li Vinicius JR aşk mı yaşıyor? Magazin dünyasından son gelişmeler!

Haberin Devamı

BURAYA TIKLAYARAK FANATİK YOUTUBE KANALINA TEK TIKLA ABONE OLABİLİRSİNİZ!

VİDEONUN TAMAMINI SEYRETMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

Fanatik Tv'de yepyeni bir program başladı! Her hafta spor magazin gündeminin inceleneceği FanZin programı Seçil Menteş'in sunumu, Esat Soydabircan ve Nihat Uzel'in yorumlarıyla Youtube'da üçüncü bölümüyle sizlerle! Vinicius JR ve Elif Aksu paylaşımından Podolski'nin gözleme açmasına, Survivor'da çıkan aşk dedikodularından Kevin-Prince Boateng, Melissa Satta ve çocuklarıyla geçirdikleri eğlenceli vakite kadar her şey bu videoda!

FANATİK YOUTUBE KANALINDA NELER VAR?

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig takımlarının haberleri ile futbol okuyucu/izleyicilerine içerikler sunan Fanatik youtube hesabı; 1. lig, 2. lig, alt ligler, Euroleague ve NBA için de kullanıcıları ile buluşuyor.

YORUM YAZ