MENÜ

EDHO Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugün var mı? EDHO yeni sezon ne zaman başlıyor?

ATV ekranlarında yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) diziseverler taraftından heyecanla bekleniyor. Salı günleri diziseverlerle buluşan EDHO dizisi yeni sezonuyla kaldığı yerden takipçileriyle buluşacak. Yeni sezon ilk bölümde Hızır’ın peşine düşecek kişiler onu adım adım takip edecek. Hızır Çakırbeyli ve beraberindeki önemli gelişmelerin beklediği yeni sezonda sular durulmayacak. EDHO Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugün var mı? EDHO yeni sezon ne zaman başlıyor? sorularının yanıtları ve detaylar haberimizde.

EDHO Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugün var mı? EDHO yeni sezon ne zaman başlıyor?

Salı akşamları ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) için heyecan dorukta. 166. bölümle yeni sezon kaldığı yerden devam edecek. Dizinin oyuncu kadrosu yenilendi ve birbirinden yıldız oyuncular dizi kadrosuna katıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 166. bölüm fragmanı EDHO yeni sezon başlangıç tarihi ile ilgili bilgiler de verdi. Yeni sezon ilk bölümde Hızır’ın peşine düşecek kişiler onu adım adım takip edecek.

Haberin Devamı

EDHO - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugün var mı?

Her Salı akşamı ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan ve reyting rekorları kıran yerli dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yenilenmiş kadrosuyla ekranlara geliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 166. yeni bölümü bu akşam saat 20:00'de ATV ekranlarında olacak.

EDHO yeni sezon ne zaman başlıyor?

Yayıncı kuruluşun akış bilgilerine göre EDHO - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6 Ekim 2020 Salı günü yani kendi gününde ve saatinde takipçilerinin karşısında olacak.

EDHO Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 166. bölüm özeti

Alparslan kendisine ve ailesine yapılan hain saldırı sonrasında hayatından vazgeçmek uğruna intikam yemini eder. Olayın faillerini bulmak için gözünü karartan Alparslan, karşısında duran amcası Hızır Çakırbeyli'yi bile ezmeye göze almıştır. Adım adım iz süren Alparslan, ipin ucunu masaya kadar takip eder. Bu intikam masadaki herkesi birbirine düşürürken, hedef haline gelir. Bu uğurda dünürleri Haşmet Façalı'yı da karşısına almıştır. Masanın kuralını hiçe sayan Alparslan silahını ateşler. Hızır ise kendisi üzerinden yapılan hain planların henüz farkında değildir. Alparslan'a yapılan saldırının izini sürerek soluğu Yaman Korkmaz'ın mekanında alan Hızır, düşmanlarının gözüne bakarak meydan okur. Dünürü Haşmet Façalı'nın ön ayak olmasıyla masaya oturan Sincanlı ailesi ise Çakırbeyli ailesinin başına çorap örer. Çakırbeyliler beklenmedik bir düşmanlıkla karşı karşıya kalacaktır. Çakırbeylilerden intikam almak için yemin eden Bahar ise, Hızır Çakırbeyli'nin peşine düşer.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde ne olmuştu?

Hızır, dostlarının ihanetiyle masadan gönderilirken, Feyyaz, en başından beri ince ince işlediği hain planlarının neticesine ulaşmıştır. Sırada, masanın hakimiyetini tamamen ele almak için önce Hızır ve Alparslan'ı öldürmek ardından da tüm masa üyelerini bitirmek vardır. Yapılan plan doğrultusunda Kasaplar, Çakırbeyliler için düzenlenen suikastın başarılı geçtiği haberini verecek, bu haberi bekleyen Feyyaz ise kalıcı bir barış yapmak bahanesiyle bir araya topladığı masa üyelerinin işini bitirecektir. Nitekim işler bu kez planladığı gibi gitmez.

Haberin Devamı

Dostu tarafından ihanete uğradığını düşünen İlyas'ın Behzat'a karşı tavrı sert ve nettir. Artık hiçbir dostu kalmadığını düşünüp üzülürken; Ömür'ün de yaşanacakları önceden bildiğini öğrendiğinde, kimseye güvenmemesi gerektiğini bir kere daha anlayacaktır. Nihayetinde Façalı ve Çakırbeyli aileleri arasında bir taraf seçmek zorunda kalacak tek kişi yalnızca Ömür olmayacaktır. Tipi ve Haşmet'in, kardeşim dediği Hızır'a ihanet etmelerine razı gelemeyecek olan Emine de restini çekip evinden ayrılır.

Hem kardeşinin hem de eşinin sırtını döndüğü Haşmet'in Behzat'ı da kaybetmesi an meselesidir. Bu ayrılıklara en çok üzülecek olan kişi ise tek amacı sevdiklerini bir arada tutmak olan Hızır olacaktır.

YORUM YAZ