MENÜ

Ece Erken, Benan Mahmutyazcıoğlu hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı

Benan Mahmutyazıcıoğlu ile evli olan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yasak aşk yaşayan, geçen günlerde de ilişkisine noktalayan Ece Erken, çılgına döndü. Benan Hanım'a sahte hesaptan mesaj attığı iddia edilen Erken, iddialara sert çıktı ve soluğu mahkemede aldı.

Ece Erken, Benan Mahmutyazcıoğlu hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı

Evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı aşkla tepki çeken Ece Erken, ilişkisini bitirdiğini açıklamıştı.

Haberin Devamı

Sahte bir Instagram hesabı, Benan Mahmutyazıcıoğlu’na “Ezik, silik! Soyadını sil ulan utanmaz. Adam seni istemiyor.” diye mesajlar gönderdi. Benan Mahmutyazıcıoğlu ise mesajları ifşa ederek, “Fake hesap engellemekten usandım. Bana uzak Allah’a yakın” ifadelerini kullandı.

Ünlü sunucu, “Saçma sapan artık komik bir şekilde (gerçeklerin ortaya çıkacağının bilineceğinden dolayı muhtemelen…) saçma sapan sahte hesaplar açıp koyduğum, sildiğim storyleri (hikayeleri) alıp, paylaşan, alakam olmayacak şahıslara özel mesaj atan ve sahte hesap açıp benim olduğumu iddia eden herkes hakkında gerekli suç duyurusu bugün avukatımız Mete Menekşe tarafından bizzat yapılacaktır.” dedi.

Konuyla ilgili yasal haklarını sonuna kadar kullanacağını söyleyen Ece Erken, olay henüz tazeliğini korurken Benan Mahmutyazıcıoğlu hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını açıkladı.

Haberin Devamı

Sunucu Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yasak aşkı geçtiğimiz haftalarda magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Gece yarısı evinin önüne gelip, araçlarına zarar verdiğini dile getiren Benan Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken hakkında tedbir kararı aldırdığını duyurmuştu.

Ece Erken, hakkında çıkan haberlerden sonra konuyla ilgili, "9 ay önce dava açılmış ve ayrı evlerde yaşıyorlar. Eşiyle aynı evde yaşayan biriyle birlikte olmadım" açıklamasını yapmıştı.

YORUM YAZ