MENÜ

Demirören Medya'da Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk için anma töreni

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yılında Demirören Medya Center’da dün yapılan programla anıldı. 10 Kasım’a özel hazırlanan Hürriyet, Milliyet, Posta ve Fanatik gazetelerinin arşivindeki kapaklar da burada sergilendi.

Demirören Medya'da Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk için anma töreni

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yılında Demirören Medya Center’da yapılan programla anıldı. Programda 10 Kasım’a özel hazırlanan Hürriyet, Milliyet, Posta ve Fanatik gazetelerinin arşivindeki kapaklardan oluşan sergi ile Atatürk’ün Trablusgarp, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı dönemlerine ait kıyafetleriyle hazırlanan canlandırma sergisi yoğun ilgi gördü.

Haberin Devamı

Demirören Medyada Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk için anma töreni

Demirören Medya Center’da, Atatürk’ü anmak için özel alanlar hazırlandı.

Demirören Medya Center’daki program, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin (MTAL) önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunuşu ile başladı. Öğrenciler, Atatürk’ün fotoğrafının bulunduğu masaya karanfiller bıraktı. Ardından, öğrencilerin 10 Kasım için yazmış olduğu şiirler okundu, Atatürk’ün hayatını anlatan kısa filmler izletildi.

Demirören Medyada Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk için anma töreni

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Arşivden kapaklar da sergide yerini aldı.

'SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ'

Program Atrium alanında hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi. Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin (MTAL) Müdürü Atila Ertoğan, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. O bizlere miras olarak bu cumhuriyeti ve ilim ile aklın rehberini bıraktı. Biz de Türk milleti ve gençler olarak bu mirasına sonuna kadar sahip çıkacağımızı bir kez daha yeniledik” diye konuştu.

YORUM YAZ