MENÜ

Buse Terim'in hapsi isteniyordu! Terim'den yeni atak geldi

Fatih Terim’in kızı Buse Terim, sahibi olduğu marka yüzünden mahkemelik olmuştu. Buse Terim’den şimdi ise yeni bir hamle geldi.

Buse Terim'in hapsi isteniyordu! Terim'den yeni atak geldi

Buse Terim, İbrahim Salman adlı kişinin şikayetiyle şoke olmuştu. Salman, Terim'in sahibi olduğu markanın, kendisine ait olan logoyla tanıtıldığını iddia edip dava açmıştı.

Haberin Devamı

Buse Terim, bunun üzerine mahkemeye başvurarak Salman'ın 5 yıl boyunca bu markayı kullanmadığını ve bu nedenle marka hakkının iptal edilmesi gerektiğini ileri sürdü.

Sabah’ın haberine göre, ayrıca menfi tespit davası açarak, markasının Salman'ın markasına benzemediğini belirtti.

Buse Terim Bahçekapılı, sahibi olduğu markayı, iş insanı İbrahim Salman'a ait bir logoyla tanıttığı gerekçesiyle Salman'ın ihbarı sonrası Buse Terim hakkında marka hakkını ihlal suçundan 3 seneye kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Hazırlanan iddianamede, Salman'ın sahibi olduğu firmanın internet sitelerinde ve sosyal medya hesabında müştekiye ait markanın izin almaksızın ticari amaçlı marka hakkını ihlal suçunun unsurlarını oluşturduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

3 seneye kadar hapis cezası istenen Terim'den karşı atak geldi. Mahkemeye başvuran Buse Terim, markaya tedbir kararı koydurdu.

YORUM YAZ