MENÜ

Planlar tutmadı!

Mustafa Akçay, tribünlerden yükselen istifa tezahüratlarıyla ilgili olarak, “Onları üzdük. Taraftar her zaman haklıdır. Bunları dikkate alacağız. Yarın bir olsun bakalım” yorumunu yaptı.

Planlar tutmadı!

Trabzonspor’da teknik direktör Mustafa Akçay, Akhisar Belediyesi karşısında alınan mağlubiyetten dolayı üzgündü. Ligde ilk kez böylesine ofansif bir kadroyla sahaya çıkan Bordo-Mavililer’de Marc Janko ve Henrique, forvet hattında birlikte oynadı. Ancak iki yabancı oyuncu da, kendilerinden beklenen performansın çok altında bir futbol ortaya koydu. Zaten tribünler de, her iki futbolcuyu protesto etti. Akçay’ın bu tercihi soru işaretleri yaratırken, defans hattında Didier Zokora da, ilk kez stoper bölgesinde Mustafa Yumlu’yla birlikte sahne aldı. Ancak yenilen gollerde, Fildişili oyuncunun büyük hataları oldu. Karşılaşmanın ardından ise Akçay, “Bence skor, moral açısından, taraftarları mutsuz eden bir durum. Belki bazı kırılma noktaları var. Onlar aşılsa, daha farklı olabilirdi. İkinci yarıda kötü oynadık, ondan sonra da dağıldık” dedi.

‘Üstesinden geleceğiz...’

Tecrübeli oyunuların bariz hatalar yaptığını belirten deneyimli çalıştırıcı, “Bunlar, sonucu da etkiledi. Kötü bir durum ama Trabzon bunun üstesinden gelecektir. Rakibimize karşı aldığımız riskler, bize sorun çıkardı. Ama çok da gol pozisyonu kaçırdık. Kaybettik. Taraftarımızı üzdüğümüz için de kendimize kızgınız. Taraftar her zaman aklıdır. İstifa tezahüratlarını dikkate alıp, bunları değerlendireceğiz. Yarın bir olsun bakalım” açıklamasını yaptı.

MUSTAFA AKÇAY İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ