MENÜ

Philipp Cocu ilk 11'i oluşturmakta zorlanıyor!

Forma rekabetinin tavan yaptığı Fenerbahçe’de milli oyuncuların dönmesiyle birlikte Samandıra’da müthiş bir 11 savaşı yaşanacak. Sarı- Lacivertli yıldızlar, Phillip Cocu’nun gözüne girmek için kıran kırana mücadele edecek.

Philipp Cocu ilk 11'i oluşturmakta zorlanıyor!

Fenerbahçe transfer döneminin en hareketli takımı oldu. Peş peşe atılan imzaların ardından Cocu’nun elinde geniş bir kadro oluştu. Benzia ve Jailson, takıma geç katıldıkları için henüz forma giyemedi. Benzia’nın yanı sıra 9 futbol milli takımlara gittiği için geçen hafta Sarı-Lacivertliler eksik çalıştı. Milli göreve çağrılmayan futbolcular bu şansı iyi kullandı. Özellikle Ayew ve Jailson, sergiledikleri performansla Cocu’nun gözüne girmeyi başardı. Fenerbahçe’de asıl forma savaşı ise bu hafta başlıyor.

Haberin Devamı

Cocu’nun zor seçimi

Milli futbolcular takıma dönüyor. Çarşambadan itibaren antrenmanların tam kadro gerçekleştirilmesi bekleniyor. Bu nedenle Samandıra’daki çift kale maçlar kıran kırana geçecek. Özellikle orta saha ve hücum hattında kıyasıya bir rekabet olacak. Phillip Cocu, Konya deplasmanına çıkacağı 11’i seçerken fazlasıyla zorlanacak. Hollandalı çalıştırıcı, milli futbolcuların takıma nasıl döneceklerini görmek istiyor. Bu nedenle kadroyu belirleme konusunda aceleci davranmayacak.

4 isim garanti

Sarı-Lacivertliler’de Skrtel, Jailson, Ayew ve Slimani’nin 11’deki yerleri garanti gözüküyor. Diğer bölgelerde ise rekabet tüm hızıyla devam edecek. Hollandalı teknik adam, transfer döneminin sona ermesiyle birlikte artık ilk 11 istikrarını yakalamak istiyor. Bu nedenle Konya karşısında sahaya süreceği kadro, önümüzdeki haftalar için de kadronun nasıl olacağının sinyalini verecek.

Haberin Devamı

3 günlük izin sona eriyor

Phillip Cocu, geçtiğimiz hafta milli araya rağmen diğer teknik adamların aksine oyuncularına ekstra izin vermedi. Sarı- Lacivertliler 4 gün boyunca, günde çift antrenman yaparak çalıştı. Cocu, idmanlarda iyi bir performans sergileyen oyuncularını 3 günlük tatille ödüllendirdi. Konya maçının hazırlıkları bugün yapılacak çalışmayla kaldığı yerden devam edecek. Milli takımdan dönen Slimani, Benzia ve Dirar’ın idmanda yer alması bekleniyor.

YORUM YAZ