MENÜ

PFDK'dan Abdürrahim Albayrak'a ihtar

Son dakika Galatasaray haberi... PFDK, Abdurrahim Albayrak'a ihtar cezası verildiğini açıkladı. Albayrak, Sarı Kırmızılılar'ın 2-1 kaybettiği Ankaragücü maçının ardından stat çıkışında çok sert konuşmuş ve "Demek ki bugünkü planlarını bozamadık. Arkadaşlar olmuyor! Adalet istiyoruz! Futbolda adalet kalmadı. Yeter artık!" demişti.

PFDK'dan Abdürrahim Albayrak'a ihtar

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, sportmenliğe aykırı açıklamalarından dolayı PFDK tarafından ihtar cezası ile cezalandırıldı.

Haberin Devamı

Albayrak Sarı Kırmızılılar'ın deplasmanda 2-1 kaybettiği Ankaragücü maçının ardından şu ifadeleri kullanmıştı:

"Neler olduğunu tüm Türkiye yakından görüyor. Herkes hayretler içerisinde. Trabzonspor başkanı isyan ediyor. Verilmeyen bir penaltı var. VAR’da Cüneyt Çakır var. O pozisyonda verilmeyen bir penaltı var ve VAR’daki Cüneyt Çakır kimseyi çağırmıyor. Dün akşam Malatya’da bir maç oynanıyor. Malatya başkanı ‘Sahada hakem var mıydı göremedim. Kendi kendimize mi oynadık bilmiyorum' diyerek isyan ediyor. Biz de isyan ediyoruz. Mohamed’i böyle mi durdurmak istiyorsunuz? Demek ki bugünkü planlarını bozamadık. Arkadaşlar olmuyor! Adalet istiyoruz! Futbolda adalet kalmadı. Yeter artık!"

YORUM YAZ