MENÜ

Pepe'nin Beşiktaş'ta ikinci baharı!

Şenol Güneş yönetiminde tam bir gol makinasına dönüşen Pepe, bu sezon maç başına 1 gollük ortalamayı yakaladı. Real’de sadece binde 4’lük gol ortalaması olan Pepe’nin, Kartal’daki genel ortalaması ise yüzde 1.3.

Pepe'nin Beşiktaş'ta ikinci baharı!

Portekizli savunma oyuncusu Pepe, Beşiktaş’a geldikten sonra adeta ikinci baharını yaşıyor. 35 yaşındaki oyuncu önceki akşam Hırvatistan’la oynanan ve 1-1 sonuçlanan milli maçta Portekiz’in golünü atıp, takımını yenilgiden kurtardı. Bu sezon gol yollarındaki etkisiyle dikkat çeken Pepe’nin genel performansını araştırdık. Gol konusunda Pepe’nin, Siyah-Beyazlı takımda altın dönemini yaşadığını rakamlar ortaya koyuyor. Real Madrid’te kazanmadık kupa bırakmayan Pepe, 334 maçta 15 gol atarak sadece binde 4’lük bir ortalama yakaladı. Pepe’nin daha önce forma giydiği Maritimo’da ortalaması binde 3, Porto’da ise binde 8 olarak gerçekleşti.

Haberin Devamı

SADECE 1 KEZ KIZARDI

Real’den ayrıldıktan sonra Beşiktaş’a gelen ve 35’ine merdiven dayayan Pepe’ye ‘Yaşlı’ eleştirisi yapılıyordu. Ancak o Şenol Güneş yönetiminde Kartal’da tam anlamıyla yeniden doğdu. Beşiktaş formasıyla çıktığı 43 karşılaşmada 6 gol atan Pepe, yüzde 1.3’lük ortalamaya yükseldi. Bu sezon ise tam bir gol makinasına dönüştü. Siyah-Beyazlı takımda 4 resmi maça çıkan yıldız oyuncu 4 gol atarken, maç başına 1 gol ortalamasıyla takımdaki herkesi geride bıraktı. Üstelik çok kırmızı kart görmekle eleştirilen yıldız oyuncu sadece 1 kırmızı gördü.

Kaynak: Akşam

YORUM YAZ