MENÜ

Peaky Blinders'ın oyunu Peaky Blinders: Mastermind resmen duyuruldu

Günümüzün en sıkı takip edilen dizilerinden Peaky Blinders’ın oyunu Peaky Blinders: Mastermind, bugün resmen duyuruldu. Bulmaca türündeki oyun, Shelby ailesinin 6 üyesini de barındırıyor.

Peaky Blinders'ın oyunu Peaky Blinders: Mastermind resmen duyuruldu

Peaky Blinders evrenini oyuncularla buluşturacak Peaky Blinders: Mastermind, bulmaca ve macera türlerinin birleştiği bir yapım olacak. Oyun içerisinde Shelby ailesinin 6 üyesi aynı anda kontrol edilecek ve oyuncular, her bölümde hedefe ulaşmak için zihinlerini zorlayacak. Oyun, başarılı bir şekilde soygun yapmanıza odaklanacak.

Haberin Devamı

Bulmaca türünde Peaky Blinders oyunu

Peaky Blinders: Mastermind’da bir bölümün nasıl tamamlanacağı oyuncuya bırakılmış durumda. İlginç oynanış mekanikleriyle dolu olan oyunda oyuncular, bir bölümü ister şiddetli bir şekilde, ister sessiz bir şekilde veya ikisinin harmanlandığı bir biçimde tamamlayabilecekler.

Oyun içerisinde her bir Shelby ailesi üyesi farklı bir özelliğe sahip olacak. Tommy, tehdit konusunda ön planda olurken Arthur, kapı tekmeleme ve kavga konusunda ön planda olacak. Polly, hırsızlıkta ve kilit açmada; John, kundakçılıkta ve kavgada; Ada, dikkat dağıtmada; Finn ise gizli hareket ve yan kesicilikte uzman olarak karşımıza çıkacak. Özelliklerden de anlaşılabileceği üzere oyuncular, bölümleri başarıyla tamamlamak için her bir özelliği etkin bir şekilde kullanmak zorunda olacaklar.

Haberin Devamı

Peaky Blinders: Mastermind, ismini aldığı dizinin ilk sezonundan sonraki dönemde gelişen hikâyeyi anlatacak. Yani hikâye, Shelby ailesinin suç imparatorluğunu yükseltmek için bir fırsat bulduğu günlerde geçecek. Yaz aylarında çıkacak olan oyun, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformlarında oynanabilir olacak.

YORUM YAZ